Een website die de waarde en 

kwaliteit

 van je merk laat zien

Is jouw website ook maar een rommeltje? Heb je deze vlug even in elkaar gestoken?

Dat is zonde! Want wanneer je website niet is afgestemd op jouw branding, geef je je bezoeker niet de beste ervaring. Je geeft je bezoeker niet de kwaliteit en het vertrouwen dat je anders wel uitstraalt

Daarnaast schuurt het vaak ook als je weet dat je website niet up to date is of eigenlijk niet meer aansluit bij de rest van je uitstraling, waardoor je mensen misschien zelfs liever niet meer naar je website verwijst.

Net dat is jammer, want hierdoor verlies je potentiële klanten die misschien dolgraag met jou willen samenwerken.

Je website is één van de belangrijkste elementen van je merk. Op een sterke website kunnen mensen jou beter leren kennen en ze komen veel meer te weten over jouw producten en diensten. Je kan kan hen op een makkelijke en passieve manier veel meer informatie bieden én begeleiden naar een aankoop.

Branding en Logo - Casa di Balerno
brand strategie · visuele branding · web ·

Prijzen en

pakketten

 

Website scan

Ben je niet tevreden over je huidige website, maar je wil nog niet direct investeren in een nieuwe website? Laat een professioneel oog door je website gaan en krijg praktische tips om je website meteen aan te pakken.

Jouw investering: €97,-

Inclusief
 • Video analyse
 • jouw verbeterpunten in een handige checklist
 • Oplevering binnen de 5 dagen

Vraag aan via mail: info@as-buro.be 

Website op maat

Een WordPress website die jouw verhaal volledig in jouw stijl vertelt. Verhoog je online zichtbaarheid met een aantrekkelijke website die informeert en klanten genegeerd. Voeg achteraf zelf eenvoudig foto’s toe of pas zelf je teksten aan.

Jouw investering: €2.250,-

Inclusief
 • Kickstart meeting
 • WordPress website (6 à 7 pagina’s)
 • Incl. WordPress thema
 • Koppeling e-mailmarketing
 • Mobiele versie
 • Toegang tot website leerplatform
 • Webshop (+ €500,-)

Landingspagina

Wil je graag jouw WordPress website voorzien van een extra pagina? Laat een extra bouwen in dezelfde stijl als jouw website design. Denk maar aan een extra sales pagina, veelgestelde vragen of een pagina om leads te verzamelen.

Jouw investering: €175,-  €250,-

Inclusief
 • 1 extra pagina naar keuze op jouw WordPress website
 • Divi thema vereist
 • Oplevering binnen 1 week

Klanten Websites

De stijl van AS buro, ook jouw stijl?

Modern & Boho

Minimalistisch & Elegant

Vrouwelijk & Authentiek

Wat gaat een

website

 je opleveren?

 

1. Meer klanten die een connectie met je voelen, zodat ze met niemand anders willen werken dan met jou.

 

2. Eindelijk de kwaliteit uitstralen die bij je aanbod past, waardoor je niet meer bang bent om in het middelpunt te staan en je vol trots je aanbod durft te verkopen

 

3. Gezien worden als go-to expert, waardoor je meer EN LEUKERE klanten gaat aantrekken

 

4. Een consistente look die professionaliteit weergeeft en jou doet onderscheiden van concurrenten.

 

5. Meer tijd om in en aan je bedrijf te werken, omdat klanten naar jou komen in plaats van dat jij steeds op zoek moet naar klanten

AS buro | Grafisch ontwerp Oudenaarde
Brenda Kestemont
love letters from clients

“Ik wil je graag even persoonlijk bedanken voor de website scan met het duidelijke filmpje en de pdf. Ik heb al uren/dagen/weken van mijn tijd in mijn website geïnvesteerd, dus is het leuk om te horen dat de grote lijnen (qua inhoud en feeling) toch wel al goed zaten en dat mijn ideale klant zijn weg er wel door vindt.

Ik ben blij dat ik iemand gevonden heb die eens kritisch en vanuit expertise naar mijn website kon kijken voor een laagdrempelige prijs. Familie en vrienden die ik vroeg om feedback reageerden meestal “jaa, zit helemaal goed hoor” en als ik heel eerlijk ben: daar heb je maar weinig aan.

Tof dat ik van jou concrete tips en handvaten kreeg om mijn website te verbeteren. Eigenlijk waren het allemaal zaken die voor de hand lagen, terechte opmerkingen maar waar ik zelf domweg over keek. Gewoon al eens het perspectief van een ‘buitenstaander’ krijgen is enorm verfrissend. Ik ben er ook meteen mee aan de slag gegaan wanneer ik je mailtje zag binnenkomen.”

– Brenda Kestemont | Goudsmid

Aangezien ik volledig zelfstandig werd, mocht mijn website ook een metamorfose ondergaan. An-Sofie heeft ervoor gezorgd dat ik een goeie start heb gehad! Na het eerste voorstel zat het er boenk op. Er moesten maar enkele aanpassingen gebeuren. An-Sofie heeft een zeer goede en vlotte communicatie! Ze legt alles goed uit en zelf nadat mijn website online was kon ik haar nog bereiken met vragen. Nog eens bedankt voor mijn website!

– Sarah Vande Pitte | SVP Photography

Heel leuk om te zien hoe je mijn wensen hebt kunnen vertalen in een website die perfect weergeeft wie ik ben en hoe ik naar klanten toe wil overkomen. De duidelijke communicatie tijdens het ganse proces en de tutorial achteraf vond ik ook een grote meerwaarde! Merci!

Heel tevreden, maar dat wist je al. 

– Maaike Clarysse | Tekst en Taal

“An-Sofie zorgde voor de rebranding van mijn online marketing bureau, Fanatical.
Ik kreeg toegang tot mijn klantenportaal waarmee ik het hele verloop kon volgen. Het resultaat is een heel mooie branding, die ook perfect past bij mijn bedrijf. Tevreden klant hier!

– Stephanie Verplanken | Fanatical

Hoe 

verloopt

 een website traject?

 

01. Ontdekken

Voordat we starten kan je altijd een kennismakingsgesprek inboeken. Hier kan je al je vragen stellen en kijken of we een match zijn.

02. Kick-off

Tijdens onze live (of online) meeting evalueren we samen de informatie die jij mij bezorgt hebt. We gaan nog dieper in op het visuele aspect van je website. 

03. Ontwerpen

Eerst begin ik met het ontwerpen van de site. Jij kan je feedback noteren bij iedere pagina. Na deze feedback ronde start ik met bouwen van de website. 

Wanneer de volledige site gebouwd is, kan je nog eens door de website gaan en de laatste feedback doorgeven.

04. Opleveren

Van zodra de website volledig goedgekeurd is, zet ik deze live. Wij houden een video-call om de volledige site eens te doorlopen en uit te leggen. Daarna krijg je ook nog toegang tot het leerplatform zodat je achteraf zelf nog aanpassingen kan doen.

Veelgestelde vragen

Kan ik achteraf mijn website aanpassen?

Ja hoor! Bij de oplevering van je website krijg je ook een kleine opleiding hoe je je website moet gebruiken en foto’s, teksten of producten moet aanpassen.

Ook krijg je toegang tot mijn leerplatform waar alles nog eens uitgelegd staat in handige filmpjes! Zo kan je er altijd op terug kijken.

Moet ik iets voorbereiden voordat we gaan samenwerken?

Het ideale is natuurlijk wanneer jouw teksten en foto’s al klaar staan. Indien je graag wilt samenwerken met een copywriter of fotograaf, dan kan ik jou altijd nog doorverwijzen naar enkele toffe onderneemsters.

Je hoeft zelf niet in detail je tekst omschrijven, maar zorg zeker dat je al een idee hebt.

Kijk zeker ook eens naar websites die je mooi vindt, zo krijg ik een idee van de stijl.

Heb je je branding niet bij mij laten ontwerpen? Zorg dan zeker dat je me een brandbook kan bezorgen met jouw kleuren en lettertypes.

Kan ik mijn hosting en domeinnaam via jou regelen?

Of course!

Met enkel het ontwerp van een website ben je natuurlijk niet veel als je deze niet online kan zetten. Daarom kan je ervoor kiezen om je hosting bij mij te kopen.

Hosting? Dat is een chic woord voor het plaatsje op het internet dat je moet aankopen om je website online te kunnen zetten.

Daarnaast moet je ook nog een domeinnaam aankopen. Dit is de url waar de mensen naartoe surfen (bv: as-buro.be).

Dit kan ik allemaal voor jou regelen of je bezorgt me de gegevens van je huidige hosting en ik zet je nieuwe website erop.

Bouw je ook websites op andere platforms?

Neen. Ik heb mezelf gespecialiseerd in wordpress websites en bouw hier enkel een website in. Ik gebruik ook mijn eigen thema waarin jouw website gebouwd wordt. Door me hierin te specialiseren, kan ik jou optimaal helpen.

Hoe lang ben je volgeboekt / wanneer heb je open plekken?

Houdt er rekening mee dat mijn agenda snel vol zit. Gemiddeld is er een wachttijd van 2 maanden tegen dat je met mij aan de slag kan.

Kan ik in termijnen betalen?

Normaal wordt het volledige bedrag in 1x gefactureerd , maar bij een website kan het een langere termijn zijn.

Daarom voorzie ik 2 betaaltermijnen. Deze worden in de 2 opeenvolgende maanden gefactureerd. De laatste factuur dient betaald te zijn voordat de site online gaat.

Wil jij ook een tijdloos merk dat de kwaliteit en luxe uitstraalt die jij bent?

Plan hier je

Kennismakingsgesprek