Betaal met Bancontact, apple pay & creditkaart
2x per week worden de bestellingen naar de post gebracht. Op woensdag en zaterdag.

Blog samenwerking La petite rooze

Blog 1

Samenwerking La Petite Rooze

Soms kan je als bedrijf niet alles alleen of wil je eens iets extra toevoegen aan je producten. Dat was dan ook de reden dat ik Rita heb gecontacteerd.

Hoe het allemaal startte…

Ik ken Rita ondertussen al 5 jaar en heb de start van haar bedrijf meegemaakt. Sindsdien kwam ik af en toe eens kijken naar nieuwe collecties. Rita en ik hielden contact en toen ik de start van AS buro aankondigde, was ze één van de eerste om me veel succes te wensen.

Het ontstaan van de ‘meter lijn’

Een paar maanden geleden had ik het idee om te starten met het maken van originele ‘wil jij mijn meter zijn’ cadeaus. Ik ontwierp enkele leuke wenskaarten om iemand te vragen als meter. Ik wou de mensen ook de kans geven om een mooi cadeau te kopen voor de aanstaande meter. Omdat ik dit echt als een mooi totaalconcept wou maken, heb ik aan Rita gevraagd om enkele juwelen te maken die bij mijn wenskaarten passen.

Bij onze eerste brainstorm kwam al snel het idee om geen juwelen te maken. Niet elke meter draagt immers juwelen. Daarom heeft Rita enkele portemonneetjes en zakjes gehaakt.

Vervolgens verzorgde ik ook nog de cadeauverpakking en zo ontstond mijn eerste ‘meter lijn’. De ‘peter lijn’ kan je in één van de volgende blogs ontdekken.

Wat heb ik geleerd?

Een samenwerking is zeer interessant voor bedrijven. Je leert zelf veel over je eigen kunnen . Maar wat blijft me het meest bij?

Ook al hebben Rita en ik volledige andere producten, één ding hebben we zeker gemeen: Onze liefde voor kleur!

En nu?

De meter cadeaus zijn verkrijgbaar in mijn eigen webshop, maar ook bij Rita in haar winkel. Dat wil dus zeggen dat La Petite Rooze het eerste verkooppunt van AS buro is. Of wil je liever een heel persoonlijk cadeau voor je meter? Dan bedenken Rita en ik samen iets voor jou.

Meter cadeau 1