WIE BEN IK

MAAK KENNIS MET AS BURO

Ik koos voor een opleiding Grafische mediavormgeving aan de Syntra West in Roeselare.

Wat ooit startte als iets leuks, is uitgegroeid tot mijn job. Het ontstaan van AS buro was dan ook een grote droom die in vervulling ging. Graag help ik particulier en bedrijven met hun persoonlijk ontwerp. 

Wil je graag wat meer informatie, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.

01

Branding

Een logo laten ontwerpen dat binnenkort op je eigen visitekaartjes staat? Een huisstijl met alles erop en eraan? Ook bij bedrijven hangt de eerste indruk vaak af van het uiterlijk. Daarom kan je bij AS Buro altijd terecht voor grafisch ontwerp op jouw maat. Je visuele communicatie wordt uitgewerkt, van logo over huisstijl tot drukwerk die volledig bij u past!

02

Geboortekaartjes

Verwacht je binnenkort een kindje en wil je graag een hippe geboortekaart? Heb je zelf een leuk idee of werk ik iets uit? Alles is hier mogelijk. Ik werk graag het hele doopsuiker concept samen met je uit, volledig naar jouw wens.

Wil je graag dat je kaartje iets specialer is door goudfolie of letterpress te gebruiken, dan kan dat zeker!

03

Kaartjes op maat

Ga je binnenkort trouwen of komt er een tof feestje aan? Graag een hippe uitnodiging of liever iets klassiek? Ik werk graag je concept met je uit.

Ik denk graag met je mee voor een uitnodiging volledig op maat gemaakt voor jouw evenement.

04

Drukwerk

Een nieuwe menu nodig voor je brasserie? Flyer voor je bedrijf of evenement. Ik werk graag samen met je het volledige concept uit.

Heb je zelf al een idee dat je uitgewerkt wilt of liever dat ik je verras met een idee. Ik werk graag mee aan je project.

Drukwerk
Fotografie
05

Fotografie

Een foto maakt iets of breekt het…

Daarom is het zo belangrijk van professioneel fotomateriaal te hebben. Wil je niet zoals je concurrent dezelfde stockfoto’s gebruiken? Dan helpen ik graag door zelf aan de slag te gaan met mijn fototoestel.

Wil je graag een familieportret, foto’s voor op je uitnodigingen of geboorte. Ook hiervoor kan je me altijd contacteren.

06

Webdesign

Wil je een eenvoudige website die jouw verhaal vertelt, dan bent u hier aan het goede adres. Je kan er niet meer om heen. Ieder bedrijf heeft nood aan een eigen website.

Ik werk met een eenvoudig CMS systeem zodat u naderhand gemakkelijk een kleine aanpassing kan doen.

Website