IG abonnementen fully booked! Schrijf je nu in op de wachtlijst.

Nog 2 plekjes voor branding. Boek nu je kennismaking.

Portfolio

 

Ontdek hier voor welke toffe merken ik al mocht ontwerpen.

Let's work together

Ben je klaar om je branding te optimaliseren, meer droomklanten krijgen en je omzet te verhogen?

love letters from clients

“Beeldschoon in het Spaans, ‘Hermosa’. Zes jaar geleden werd dit de naam van mijn zaak. Nu zes jaar later, kwam ik iemand tegen die ervan overtuigd was om het woord nog meer kracht bij te staan. Ze maakten voor mij een gouden bijbel. Een nieuwe branding!

Kleuren die rust en warmte uitstralen. Leather en linnen zijn hierbij toonaangevend. En een flamenco waaiertje dat ons doet dromen van het zuiden. Lieve An-Sofie, bedankt! Om te luisteren naar mijn zes jaar in een notendop, waar ik de inspiratie vond voor hermosa en zoveel meer. Dit is alles wat ik wou!"

- Annouk Wouters | Hermosa beautysalon

“An Sofie en ik werken al een tijdje samen. Ik was voor Cocoomade op zoek naar een nieuwe branding en ging bij An-Sofie aankloppen. Ze wist mijn wensen en gevoel perfect over te brengen naar een passend logo voor Cocoomade. Ze leverde prachtig werk af. Zeer tevreden klant hier!"

- Shana Kleyden | Cocoomade

An-Sofie van AS buro deed de branding van m’n label Fluff & Stuff. Ze neemt de tijd om samen te brainstormen en brengt jouw brand tot leven. Dankzij AS buro heb ik een prachtige webshop waar al m’n producten overzichtelijk worden weergegeven. Ga zeker kennismaken met An-Sofie!"

- Caroline Vincent | Fluff & Stuff

“An-Sofie zorgde voor de rebranding van mijn online marketing bureau, Fanatical.
Ik kreeg toegang tot mijn klantenportaal waarmee ik het hele verloop kon volgen. Het resultaat is een heel mooie branding, die ook perfect past bij mijn bedrijf. Tevreden klant hier!
"

- Stephanie Verplanken | Fanatical