Boek nu voor najaar ’23

Kind

 Words

 

Ben je benieuwd hoe andere klanten hun samenwerking met AS buro verliep?

An-Sofie en ik werken al een tijdje samen. Ik was voor Cocoomade op zoek naar een nieuwe branding en ging bij An-Sofie aankloppen. Ze wist mijn wensen en gevoel perfect over te brengen naar een passend logo voor Cocoomade. Ze leverde prachtig werk af. Zeer tevreden klant hier!

Shana Kleynen – Cocoomade

An-Sofie heeft voor SOFT LIVING het logo opgesteld, een branding book en een instagram kickoff. Onze verwachtingen lagen hoog gezien wij ook high-end producten verkopen. AS buro heeft deze verwachtingen ook volledig ingelost, wij zijn super tevreden met het eindresultaat!

Na een aantal eerste ontwerpen waren we nog niet 100% overtuigd, maar zodra we onze feedback bezorgden, is An-Sofie er opnieuw mee aan de slag gegaan en het resultaat is fantastisch! Wij vonden het ook heel leuk dat we na een aantal weken toch nog een extraatje vroegen, en deze heeft An-Sofie dan ook onmiddellijk doorgevoerd.

Wij kunnen AS buro alleen maar aanraden, An-Sofie heeft een heel frisse visie en de samenwerking is supervlot en professioneel. Bedankt voor deze fijne samenwerking!

Julie & Emelien – Soft living

An-Sofie maakte een mini-branding voor mijn onderneming Liaison. Tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik onmiddellijk een klik: An-Sofie had een open uitstraling, gaf duidelijk uitleg over wat ik kon verwachten. Ook de branding vragenlijst was zeker een meerwaarde voor mij: dit zette me aan het denken over dingen waar ik nog niet aan toe was gekomen en zorgde ervoor dat het beeld voor mezelf duidelijker werd. Tijdens het ontwerpproces zat An-Sofie er qua kleurenpallet meteen op: ik kreeg een warm gevoel bij het zien van het kleurenpallet.

Bij de logovoorstellen vond ik het moeilijk om een beslissing te komen en twijfelde ik soms, maar An-Sofie bleef geduldig en vond het geen moeite om aanpassingen te doen. Het eindresultaat is uiteindelijk toch wat anders dan ik oorspronkelijk in gedachten had, maar voelt meer als ik aan. Bedankt An-Sofie voor deze mooie branding! Ik kan niet wachten om hem binnenkort los te laten.

Evelien Minne – Liaison

An-Sofie zorgde voor de rebranding van mijn online marketing bureau, Fanatical.
Tijdens de branding workshop vulde ik een werkboek in, waardoor An-Sofie wist welke richting ik uitwilde en voor welke normen en waarden Fanatical staat. Ik kreeg toegang tot mijn klantenportaal waarmee ik het hele verloop kon volgen.

Het resultaat is een heel mooie branding, die ook perfect past bij mijn bedrijf. Ben je op zoek maar een (nieuw) logo, kleurenpallet en lettertypes ofwel een eigen branding? Doe dan beroep op AS Buro! Tevreden klant hier!

Stephanie Verplanken – Fanatical

An-Sofie maakte voor mij de perfecte branding kleuren voor mijn 3 verschillende initiatieven. Ik was super enthousiast en ben er meteen mee aan de slag gegaan en wauw! Mijn website, stories & posts hebben meteen een zeer professionele uitstraling gekregen. Ze heeft perfect begrepen wat ik nodig had. Eindelijk heb ik het gevoel alsof mijn branding helemaal op punt staat!

Ellen Vandevyvere – The time hub

An-Sofie hielp mij met mijn ontwerp voor instagram. Ze leverde prachtig werk af. Ze luistert op voorhand naar jouw verhaal en ontwerpt op basis hiervan een professionele en (in mijn geval) toch speelse lay-out. Heel tevreden!

Sara Torfs – Tolivas
An-Sofie maakte voor mij de “Kickstart you Instagram-guide”en dit is écht top!

Echt een megagoed concept! Superhandig voor instagram-beginners zoals mij! Heeeeel duidelijk uitgelegd door middel van foto’s, voorbeelden, tips en tricks. Zo weet ik tenminste hoe ik meteen mijn Instagram met een volledige huisstijl kan lanceren en onderhouden. Ja, echt een aanrader.

Ondertussen heeft ze ook al mijn logo ontworpen en is ze bezig aan mijn site + webshop!!

 

Yana Van Puyvelde – Bubbly baby spa

Beeldschoon in het Spaans, ‘Hermosa’. Zes jaar geleden werd dit de naam van mijn zaak. Nu zes jaar later, kwam ik iemand tegen die ervan overtuigd was om het woord nog meer kracht bij te staan. Ze maakten voor mij een gouden bijbel. Een nieuwe branding!

Kleuren die rust en warmte uitstralen. Leather en linnen zijn hierbij toonaangevend. En een flamenco waaiertje dat ons doet dromen van het zuiden. Lieve An-Sofie, bedankt! Om te luisteren naar mijn zes jaar in een notendop, waar ik de inspiratie vond voor hermosa en zoveel meer. Dit is alles wat ik wou!

 

Annouk Wouters – Hermosa

Aangezien ik volledig zelfstandig werd, mocht mijn website ook een metamorfose ondergaan. An-Sofie heeft ervoor gezorgd dat ik een goeie start heb gehad! Na het eerste voorstel zat het er boenk op. Er moesten maar enkele aanpassingen gebeuren.

An-Sofie heeft een zeer goede en vlotte communicatie! Ze legt alles goed uit en zelf nadat mijn website online was kon ik haar nog bereiken met vragen.

Nog eens bedankt voor mijn website!

 

Sarah Vandepitte – SVP Photography

De klik met An-Sofie was er meteen en ze heeft ons het perfecte logo en branding gegeven! Daarnaast ook super goede tips en begeleiding gekregen, alles top!

 

Jo-Ann De Roos – Bloombay

An-Sofie van AS buro deed de branding van m’n label Fluff & Stuff. Ze neemt de tijd om samen te brainstormen en brengt jouw brand tot leven. Dankzij AS buro heb ik een prachtige webshop waar al m’n producten overzichtelijk worden weergegeven. Ga zeker kennismaken met An-Sofie, ze is een super creatieve, lieve dame met veel geduld en zin voor uitdagingen.

 

Caroline Vincent – Fluff & Stuff