Samenwerkingen

La Petite Rooze

– Oudenaarde

 

La Petite Rooze is een Belgisch merk (gehaakte) juwelen, kleine gehaakte accessoires en duurzaam handgemaakt Crochetwear.

 

Ik heb Rita ingeschakeld om me te helpen bij het uitwerken voor de “Wil-jij-mijn-meter-zijn?” cadeaus. Haar haakwerk en juwelen passen perfect bij mijn wenskaarten en zorgen samen voor een heel mooi cadeau.

 

Verder helpt Rita mij ook bij geboorteconcepten die net dat tikkeltje extra willen. Haar gehaakte zakjes geven jouw geboorteconcept net iets meer sparkel bij het geboortekaartje.

 

Schapendries 63, 9700 Oudenaarde
T. 0486 99 96 45
info@lapetiterooze.be

COCOOMADE

– Heppen

 

Cocoomade is een baby- en kinderlabel opgericht door een ‘new mom’. Het label is ontstaan uit liefde voor tijdloze en simplistische, unieke stukken in neutrale zachte tinten.

 

Shana staat me bij in de droogbloemen concepten voor huwelijken en geboortes. Zij verzorgd de droogbloemen die passen bij jullie kaartje. Alles wordt met de hand gemaakt en met veel liefde ontworpen.

 

De uitpalingen, 3971 Heppen
service@cocoomade.com

Uitgelijnd

– Destelbergen

 

Uitgelijnd’ is een kleine letterpress drukkerij, opgericht door Amber en Helmut.

Door het uitvoeren van deze ambacht komen de mooiste ontwerpen tot zijn recht. Niet alleen het zien, maar ook het voelen en ruiken van deze werken laat menig artistiek liefhebber niet onberoerd.

 

Helmut en Amber hebben me met open armen ontvangen toen ik op zoek was naar elke drukkers om met samen te werken voor AS buro. Je voelt je direct bij hen thuis. Daarnaast is hun drukwerk echt super en met passie gemaakt!

 

Schaessestraat 15a unit 11, 9070 Destelbergen
T. 09 33 66 0 33
info@uitgelijnd.be

Lieselot De Stroop Fotografie

– Oudenaarde

 

Lieselot verzorgt de mooiste fotoshoots voor jou en je gezin. Een Newborn-shoot , een zwangerschaps-shoot,… Met veel passie en overgave bezorgt ze je de mooiste foto’s.

 

Daarnaast is Lieselot ook fotografe voor de stichting Boven de Wolken. Ze bezorgt sterrenouders de mogelijkheid om mooie herinneringen te maken van hun overleden baby.

 

Desiré Waelkensstraat 66, 9700 Oudenaarde
T. 0474 20 44 08
info@lieselotdestoop.be