Fully booked! Schrijf je nu in op de wachtlijst.

Veelgestelde vragen

 

Is er nog iets niet duidelijk? Kijk dan eerste eens bij de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact met me op en ik beantwoord deze heel graag.

Shot by Ch otte 18

Algemene vragen

Ik twijfel nog op samen te werken

Dan begrijp ik natuurlijk. Je wilt natuurlijk graag weten of we op dezelfde golflengte zitten. Daarom kan je gratis een kennismakingsgesprek inboeken. Zo zie je me even en kan je de vragen stellen die je nog heb. Boek je kennismakingsgesprek hier.

Hoe verloopt het verder na de bevestiging?

Na je bestelling krijg je een vragenlijst doorgestuurd. En vul deze liefst zo goed en eerlijk mogelijk in. Het duurt enkele minuutjes, maar zo krijg ik een goed beeld over jou, je bedrijf en wat je graag wilt.

Je mag ook altijd een bord aanmaken op Pinterest en mij hier aan toevoegen. Zo krijg ik een duidelijk beeld van wat je zoekt.

En als je kiest voor een pakket met social media, dan mag je een account aanmaken op canva en mij toevoegen als beheerder. Weet je niet hoe dit moet, klik dan hier voor de info.

Voor ik effectief start met het ontwerpen wordt de factuur opgestuurd.

Kan ik bij jou terecht voor het ontwerpen van drukwerk?

Neen. Enkel voor klanten die bij mij hun logo en branding hebben ontworpen, maak ik ook bijpassend drukwerk, maar ik neem geen extern drukwerk meer aan. Ik kan je wel altijd nog doorsturen naar een collega die je hier wel perfect bij zal kunnen helpen.

Je bent bij AS buro aan het juiste adres voor het ontwerpen van een logo & branding, social media templates en een wordpress website.

Logo & Branding

Wat als ik juist een logo nodig heb?

Ik geloof niet dan je ‘juist een logo’ nodig hebt. Iedere logo is onderbouwd met een strategie en branding. Dit zit sowieso mee in het pakket. Een branding bevat je kleuren, lettertype en een moodboard waardoor je een stijl hebt voor jouw merk dat je achteraf kan gebruiken voor je drukwerk, Instagram of website.

Is een branding strategie hetzelfde als een marketing strategie?

Nee! Een marketingstrategie moet je zien als een kortetermijnplan om de omzet te verhogen, en een merkstrategie als een langetermijnplan om te komen van waar je nu bent naar waar je wilt zijn! ⁣Een marketingstrategie omvat specifieke dingen die moeten worden geïmplementeerd om X, Y en Z te bereiken. Onze merkstrategieën daarentegen dekken jouw algehele bedrijf, zodat je vooruit kunt komen, wetende wie je bent en waar je voor staat!

Hoe lang duurt een branding proces?

Een branding duurt tussen de 2 à 4 weken. Indien je een vlotte beslisser bent, kunnen we je branding op 2 weken afwerken. Ben je iemand die wat meer tijd nodig heeft en er graag eerst enkele nachten over slaapt? Dan is het lange traject op jouw maat geschreven.

Korter dan 2 weken is niet mogelijk. Inspiratie en de verschillende projecten op mijn planning zorgen dat dit de vlotste tijdspanne is voor jouw project.

Hoe zit het met de lettertypes uit mijn branding? Moet ik deze zelf nog aankopen?

Klopt, de  lettertypes die ik gebruik zijn aangekocht (of gratis). Dus ik ben zelf geen eigenaar van deze lettertypes. Dus kan ik deze niet gewoon aan jou meegeven. Wel bezorg ik jou de link naar het desbetreffende lettertype zodat je zelf de keuze hebt om deze aan te kopen. De lettertypes kosten tussen €10 – €20 en zullen nooit hoger zijn.

Het kan zijn dat ik ook een gratis lettertype gebruik, maar dat kan ik nooit op voorhand beloven.

Kickstart your Instagram

Wat houdt dit precies in?

Ik merk dat heel wat ondernemers sukkelen met hun social media. Ze weten niet goed wat te posten, gebruiken hun huisstijl niet consistent en hun feed is vaak een rommeltje. Terwijl ze wel graag een mooie feed willen hebben.

Daarom heb ik de Kickstart your IG in het leven geroepen. Ik kijk mee met jou welke thema’s jij kan hebben, welke soort foto’s je kan gebruiken. Maar ook denk ik mee over je profielfoto en help ik je een goede bio te schrijven.

And last but not least! Ik zet je op weg in Canva. Je kent het misschien, misschien ook niet. Maar Canva is een fijne tool om mooie grafische posts te maken. Ik zet er zo voor jou enkele klaar en jij moet enkel maar de teksten veranderen.

Zo krijg jij een consistente stijl online én zo zal jouw social media echt voor klanten gaan zorgen.

Is Canva gratis?

Ja! Je kan kiezen of je voor de gratis versie gaat of voor de betalende versie. Je bent zeker niet verplicht om de betalende versie te nemen, al is het wel een zeer groot voordeel.

Bij de betalende versie kan je een volledig kleurenpalet uploaden, je eigen lettertypes toevoegen (bij de gratis versie moet je een gelijkaardige font zoeken) en kan je bepaalde elementen en foto’s van Canva gebruiken. Je kijkt best zelf welke versie voor jou ideaal is.

Ik ben niet handig met computers. Ga ik dan met Canva kunnen werken?

Canva is een zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk programma. Ik leg je sowieso nog eens alles uit bij de oplevering van het project.

Voorzie jij ook een content strategie?

Ja natuurlijk, ontdek de verschillende maandelijkse abonnementen en kies degene die bij je post. Bye bye met jouw social media stress! 

WordPress website

Kan ik achteraf zelf mijn website aanpassen?

Ja hoor! Bij de oplevering van je website krijg je ook een kleine opleiding hoe je je website moet gebruiken en foto’s, teksten of producten moet aanpassen.

Ook krijg je toegang tot mijn leerplatform waar alles nog eens uitgelegd staat in handige filmpjes! Zo kan je er altijd op terug kijken.

Kan ik mijn hosting en domeinnaam via jou regelen?

Of course!

Met enkel het ontwerp van een website ben je natuurlijk niet veel als je deze niet online kan zetten. Daarom kan je ervoor kiezen om je hosting bij mij te kopen.

Hosting? Dat is een chic woord voor het plaatsje op het internet dat je moet aankopen om je website online te kunnen zetten.

Daarnaast moet je ook nog een domeinnaam aankopen. Dit is de url waar de mensen naartoe surfen (bv: as-buro.be).

Dit kan ik allemaal voor jou regelen of je bezorgt me de gegevens van je huidige hosting en ik zet je nieuwe website erop.

Bouw je ook websites op andere platforms?

Neen. Ik heb mezelf gespecialiseerd in wordpress websites en bouw hier enkel een website in. Ik gebruik ook mijn eigen thema waarin jouw website gebouwd wordt. Door me hierin te specialiseren, kan ik jou optimaal helpen.

Kan je een aanpassing doen aan mijn wordpress website?

Is je wordpress site voor mij gemaakt? Natuurlijk! Ik maak een raming van het aantal uren dat ik hieraan bezig zal zijn. Na akkoord van de offerte ga ik voor jou aan de slag.

Is je wordpress site niet bij mij gemaakt? Dan is het antwoord : neen. Ik heb mij gespecialiseerd in het Divi thema. Hierdoor kan ik mijn eigen klanten optimaal helpen. Ieder thema werkt anders en dus kan ik je geen vlotte aanpassen garanderen.

Schrijf je ook de teksten voor de website.

Neen, ik geloof zeer hard in de uitdrukking ‘schoenmaker blijf bij je leest’. Ik ben een ontwerper en geen copywriter. Ik besteed dit liever uit. Ik wil je gerust doorverwijzen naar volgende copywriters: DeeDeeCopyPerfect storyTekst en Taal. Ofwel kan je zelf op zoek gaan naar een copywriter die bij jou past.

Bied je ook SEO ondersteuning aan?

Yes my friend!

Hiervoor werk ik samen met Stephanie van Fanatical. Met meer dan 12 jaar aan ervaring is Stephanie al het ware een echte SEO-expert. Google kent geen geheimen voor haar.

Een SEO analyse start al vanaf €249,- (excl. btw). Wil je graag hoog ranken in google? Vraag dan zeker je SEO analyse aan.