fbpx

Logo ontwerp

 

Een krachtige branding zorgt voor herkenbaarheid en professionaliteit en trekt de juiste doelgroep aan. Dat wil jij toch ook?

Samen met jou zet ik jouw verhaal om in een sprekend ontwerp. Dit kan enkel een logo zijn maar evengoed de volledige branding van je bedrijf. 

Logo ontwerp

Hoe werkt het?

Eerst wil ik jou leren kennen. Met een koffietje erbij, waarom niet. En dan laat ik jou vertellen. Ik luister naar jouw verhaal en stel vragen. Waarom wil je starten? Wat wil je bereiken? Welke stijl van design vind je mooi? Welke kleuren heb je in gedachten? 

Hierna krijg je van mij wat ‘huiswerk’. Op Pinterest maak ik een bord aan en ik wil dat je daar van alles in zet dat je mooi vindt, wat jou aanspreekt, enzovoort. Laat je maar eens gaan! 

Na al dat pinnen ga ik aan de slag voor jouw logo. Ik start met enkele schetsen en werk ze dan uit naar een vectoriële tekening. Ik stuur je minstens 3 voorstellen door. Zit daar iets tussen dat jou aanspreekt? Dan werk ik dit verder uit tot het volledig naar je zin is.

Samen met je logo krijg je ook nog een brandbook mee. Hierin staat alle uitleg over je logo, de kleurencodes en het lettertype.

Hoeveel kost het?

AS buro heeft verschillende formules. Zo kan je enkel een logo laten ontwerpen of ook een volledige huisstijl. Stuur me een mailtje voor meer informatie en ik leg je de verschillende pakketten uit.

Extra’s

Drukwerk

Flyers, cadeaubon, stickers of ander drukwerk nodig? Yep, ook daarvoor kan je bij AS buro terecht. 

Neem zeker eens een kijkje in mijn portfolio en ontdek wat ik zoal ontworpen heb voor andere ondernemers.

Huidige branding opfrissen

Ben je niet meer tevreden met je huidige huisstijl? Of wordt het tijd om een modernere versie van je logo te ontwerpen? Ook daar kan ik je met helpen. Ik luister eerst naar wat je goed vindt op dit moment aan je huidige logo, wat niet en wat je graag zou willen.

Eenmaal dat duidelijk is, ga ik aan de slag voor jou om een volledig nieuwe branding te ontwerpen.

Portfolio branding

Ontdek hieronder enkele maatwerk concepten. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen verhaal.