fbpx

Website design

 

Online aanwezig zijn is een echte must om in deze digitale tijden de juiste klanten te bereiken. Een mooie en vooral gebruiksvriendelijke website is dan ook essentieel voor jouw zaak. 

Maar je hebt geen idee hoe je daaraan moet beginnen? Geen probleem! Je kan je website laten ontwerpen en bouwen bij AS buro. Samen met jou ga ik op zoek naar wat jij nodig hebt en ik giet dit dan in een ontwerp. Wil je het ontwerp ook nog online krijgen? Ook daarvoor kan je een beroep doen op AS buro. Zo hoef jij je alleen maar zorgen te maken over wat je wil vertellen en tonen op je website.

Ik heb verschillende pakketten waaruit je kan kiezen. Zo is er voor elke vraag een aanbod. 

Ontwerp op maat

Soorten websites

Ik heb verschillende pakketten waaruit je kan kiezen.
Stuur me een mailtje voor meer informatie.

  • De start-up website
  • De basis website
  • De shop website
Hoe werkt het?
  1. Ik nodig je graag uit om eens naar je verhaal te luisteren en wat je precies nodig hebt. Aan de hand van ons eerste gesprek maak ik al enkele mock-ups. Mock-wie? Mock-ups zijn tekeningen waarop je de ruwbouw van je website ziet. Het gaat hier dus enkel over de structuur, waar alles komt te staan. We houden nog geen rekening met kleuren en foto’s.
     
  2. Nadat we hierin overeenkomen wordt het tijd dat jij teksten en foto’s aanlevert voor je website. Het is aan jou om te kiezen of je de teksten zelf voor je rekening neemt of dit overlaat aan een copywriter. Je kan dit ook aan mij vragen, maar zelf schrijf ik geen teksten. Ik neem dan contact op met een copywriter die dat voor ons doet.
     
  3. Met jouw input werk ik 1 à 2 pagina’s af qua stijl. Zit dat goed voor jou, dan begin ik met het bouwen van je website. Ik werk die in 1 keer af. Wanneer je website klaar is, gaan we er samen eens door. Dit geeft jou de kans om nog enkele zaken aan te duiden die moeten veranderd worden in de aanpassingsronde. 

Extra’s

Hosting

Met enkel het ontwerp van een website ben je natuurlijk niet veel als je deze niet online kan zetten. Daarom kan je ervoor kiezen om je hosting bij mij te kopen.
Hosting? Dat is een chic woord voor het plaatsje op het internet dat je moet aankopen om je website online te kunnen zetten. 

Daarnaast moet je ook nog een domeinnaam aankopen. Dit is de url waar de mensen naartoe surfen (bv: as-buro.be). 

Wordpress support

 

Bij de oplevering van je website krijg je ook een kleine opleiding hoe je je website moet gebruiken en foto’s, teksten of producten moet aanpassen.

Zie je het toch niet zitten om dat allemaal zelf te doen? Dan kan ik dat gerust voor jou doen. We spreken af wat er moet gebeuren en ik geef je een indicatie van de tijd die ik er denk aan te spenderen. Hierop kan jij wat ‘tijd kopen’. Is er toch op het einde nog wat tijd over, dan zetten we dit over naar de volgende keer dat jij aanpassingen wilt. 

Maatwerk

Ontdek hieronder enkele maatwerk concepten. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen verhaal.