IG abonnementen fully booked! Schrijf je nu in op de wachtlijst.

Nog 2 plekjes voor branding. Boek nu je kennismaking.

Over Mij

 

Ondernemers helpen aan een sprekende look & feel die hen tijd, een expert status en een hogere omzet oplevert – dat is mijn doel.

Grafisch ontwerp bureau in Oudenaarde | AS buro
AS buro | Grafisch ontwerp Oudenaarde

Het gezicht achter 

AS buro

 

Hi, ik ben An-Sofie!

Toen ik na het middelbaar een studie moest kiezen, ging er een nieuwe wereld voor me open. Ik kwam beroepen tegen waar ik nog nooit van gehoord had. Uiteindelijk koos ik om Orthopedie en revalidatie te gaan studeren. Na een tijd voelde ik dat dit niet 100% bij me paste en na 2 jaar heb ik de studie stopgezet en gekozen om van mijn hobby – het ontwerpen van kaartjes en tekeningen – mijn beroep te maken.

Tijdens mijn studies Grafisch Ontwerp had ik direct voorliefde voor logo’s en branding, omdat ik ondernemers hierbij kon helpen bij het ontwerpen van hun basis. Ik heb me hierin nu gespecialiseerd en volg nog altijd alle nieuwste ontwikkelingen op dat vlak. Om mijn skills nog beter te kunnen toepassen, blijf ik bijleren over branding en merkstrategie.

Ik ben gestart met AS buro om creatieve ondernemers zoals jij te laten groeien door middel van een sterk en stijlvol visueel merkontwerp. Ik ben er van overtuigd dat je groei voortkomt vanuit de connectie die klanten voelen met jouw merk. Door jouw authenticiteit te koppelen aan een strategische branding kan jij groeien naar hoogtes waar je nu alleen maar van kan dromen. En daar kan ik je bij helpen!

Nog meer weten?

Leer me beter kennen met deze 5 weetjes:

1. I love skiën. Ik heb al jong leren skiën en ben sindsdien verkocht aan de bergen. Sinds enkele jaren ga ik ook mee als skimonitor met Josk. Afgelopen seizoen kon je me dan ook 3x in de alpen terugvinden.

2. Ik eet graag chocolade en liefst van al puur. Vaak eet ik ‘s middags als dessertje een mignonette, een gewoonte die ik van mijn mama heb overgenomen.

3. Bloemen en planten fleuren me echt op. Ze brengen een gevoel van rust en kalmte in mij naar boven. In de studio staan ondertussen al verschillende soorten planten. Vaak vul ik dit aan met een mooi boeketje snijbloemen die de hele boel extra opfleuren.

4. Tijdens het werken luister ik graag naar podcasts. Babbelende mensen brengen mij in een rustige en productieve mood. Mijn favoriet? Welcome to the AA van Alex Agnew.

5. Het liefst van al ga ik op reis naar Italië. Het is zo’n divers land met een prachtige natuur, heerlijk eten en een leuke taal. 2x raden waar ik deze zomer mijn vakantie door breng… Bella ciao!

Meet the designer- An-Sofie | AS buro Oudenaarde

Let’s work together

Ben je klaar om je branding te optimaliseren, meer droomklanten krijgen en je omzet te verhogen?

In de 

media

 

Magazine

Bossy

Okt. 2021

 

In de 7de editie van Bossy mocht ik verschijnen als Woman to Watch. De samenwerking tussen Dorien (Bossy) en fotografe Nouchka (bynouchka). Benieuwd naar mijn verhaal? Bestel dan zeker het magazine via wearebossy.be

Interview

Bossy

Dec. 2021

 

Lees al over mijn interview met bossy rond het thema: “Een nieuwe kantoorruimte geeft je onderneming een boost”

Interview

Bossy

Feb. 2023

 

Lees al over mijn interview met bossy over de Brand & Brunch workshops die ik geef. Helemaal Bossy approved.