fbpx

100% personaliseerbaar & meteen te gebruiken

Instagram Canva templates

 

Is jouw Instagram feed een rommeltje? Zit er geen samenhang in en scroll je met een jaloerse blik door al die mooie feeds van anderen? Wil je verkopen via je Instagram Stories? Dat kan allemaal met deze kant-en-klare templates die je in enkele klikken volledig aanpast volgens je eigen huisstijl.

Professionele templates

Koop een bundel opgemaakte templates door een grafisch vormgever. Gegarandeerd een professionele, samenhangende look.

In jouw branding

Pas eenvoudig de kleuren en lettertypes aan in Canva om zo de template volledig bij jouw brand te doen passen.

Rechtstreeks in je inbox

Na je aankoop krijg je de template direct in je mailbox en kan je onmiddellijk ermee aan de slag. 

Pas aan in 1 klik

Verander de kleuren in één keer en drag-en-drop je foto's in de template. Of plak eenvoudig je eigen teksten in de template en dat in 1 beweging. 

Canva Instagram Feed Templates

Summer nude

Ga voor een zachte en rustige uitstraling met Summer nude feed templates. Sierlijke eenvoud is het keywoord voor deze feed templates.

Greek Olive

Creër een strakke en moderne sfeer met de Greek Olive templates op jouw Instagram feed.

Spring Feeling

Een vrolijke en frisse look met de Spring Feeling templates. Speelse vormen en kleuren vormen de perfecte combinatie.

Terracotta vibes

Boho en aarde vibes met het Terracotta vibes thema. Dankzij de afgeronde hoeken en bogen krijg je direcht dat boho gevoel.

Wat zeggen anderen...

⭐⭐⭐⭐⭐

"Sinds ik de Instagram Canva template van AS buro gebruik, heb ik een duidelijke stijl op Instagram. Mijn feed is eindelijk mooi en straalt professionaliteit uit. Het is echt zo eenvoudig! Die 1 klik, is ook echt 1 klik en alles staat in mijn eigen kleuren. "

Yana D.G

⭐⭐⭐⭐⭐

"Ik ben zooo blij met mijn Canva template. Mijn Instagram heeft zo'n boost gekregen hierdoor. Mijn huisstijl is hierdoor nog meer aanwezig op mijn feed. Dit heeft mijn bedrijf een echte meerwaarde gegeven!!!"

Heleen V.d.P

Kickstart your Instagram | Affine

Not into DIY?

 

Zie je het niet zitten om met Canva aan de slag te gaan om een template te personaliseren? Of heb je liever op maat gemaakte templates en een handige cheat sheet die je kan bijhouden wanneer je posts maakt voor the gram?
Kies dan voor Kickstart Your Instagram, waarbij ik jouw persoonlijke templates ontwerp en je begeleid in de implementatie.

Veelgestelde vragen

+ Wat is Canva?

Canva is een online designplatform waarmee je ontwerpen kan maken voor o.a. sociale media en presentaties in je eigen huisstijl. De tool is volledig online en eenvoudig te gebruiken op verschillende apparaten. Je hebt dus altijd en overal je designs bij. Je kan beginnen met de gratis versie en opteren voor de Pro versie als je toegang wil tot meer functies.

+ Kan ik de templates gebruiken in de gratis versie van Canva?

Ja! De templates die ik ontworpen heb kan je gebruiken in zowel de gratis als de Pro versie.

+ Wat kan ik allemaal nog aanpassen?

Alles! Kleuren, lettertypes en meer kan je in een enkele klik wijzigen om het helemaal van jou te maken. Laat je maar gaan.

+ Waarom zou ik jouw templates aankopen en niet die van Canva zelf?

Er zijn uiteraard heel wat mooie templates te vinden in Canva zelf. Maar bij deze templates krijg je telkens een totaalpakket. Ze zijn zo ontworpen dat ze bij elkaar passen. Zo hoef jij niet voor elk apart type post of story te zoeken naar een goede, passende template. In de bundels vind je voor elke gelegenheid een template waar je meteen mee aan de slag kan.