Betaal met Bancontact, apple pay & creditkaart
2x per week worden de bestellingen naar de post gebracht. Op woensdag en zaterdag.

Ondernemers

Ondernemers

Ga je je eigen bedrijf oprichten of wil je je huidige branding eens opfrissen? Of drukwerk nodig voor je bedrijf?
Ik help je graag om dit uit te werken.
 

Startup

Logo & Branding

Ook als jonge startup is het zeer belangrijk om een mooie branding te hebben. Zo kom je direct professioneel over en trek je meer klanten aan.

De keuze van kleuren en lettertype zorgen ervoor dat je de juist boodschap overbrengt naar je klanten. Samen met jou ontwerp ik een sprankelend en uniek logo.

Weet je al wat je wilt? Super, dan kunnen we direct aan de slag.
Nog helemaal geen idee? Dan ga ik samen met jou op zoek naar wat voor jou belangrijk is, welk verhaal je wilt vertellen, welke indruk je graag wilt maken, …

Hoe werkt het?

Graag zit ik voor het eerste gesprek eens samen met jou, zodat ik kan luisteren naar jouw verhaal. Waarom wil je starten? Wat wil je bereiken? Welke stijl van design vind je mooi? Welke kleuren heb je in gedachten? …

Hierna krijg je van mij wat ‘huiswerk’. Op Pinterest maak ik een bord aan en ik wil dat je daar van alles in zet dat je mooi vindt, wat jou aanspreekt, enz.

Nadat er volop gepind is, ga ik aan de slag door voor jou enkele logo’s te ontwerpen. Ik start met schetsen en werk ze dan uit naar een vectoriële tekening. Ik stuur je minstens 3 voorstellen door. Indien daar iets in zit dat jou aanspreekt, dan wordt dit verder uitgewerkt tot het volledig naar je zin is.

Samen met je logo krijg je ook nog een brandbook mee. Hierin staat alle uitleg over je logo, de kleurencodes en het lettertype.

Hoeveel zal dit kosten?

AS buro heeft verschillende formules. Zo kan je enkel een logo laten ontwerpen of ook een volledige huisstijl. Stuur me een mailtje voor meer informatie en ik leg je de verschillende pakketten uit.

Huisstijl

Ook voor een volledige huisstijl kan je terecht bij AS buro. Hiervoor bestaan ook verschillende pakketten. Voor meer info stuur me mailtje.

Extra's

Drukwerk

Ook voor drukwerk kan je terecht bij AS buro. Denk maar aan een flyer, cadeaubon, stickers, raamstickers,…

Ik wil graag mijn huidige branding opfrissen, doe jij dit ook?

Ben je niet meer tevreden met je huisstijl? Of wordt het tijd om een modernere versie van je logo te ontwerpen? Ook daar kan ik je met helpen. Ik luister eerst naar wat je goed vindt op dit moment aan je huidige logo, wat niet en wat je graag zou willen.

Eenmaal dat duidelijk is, ga ik aan de slag voor jou om een volledig nieuwe branding te ontwerpen.