Social media

Je social media onderhouden is voor de ene ondernemer zijn favoriete bezigheid, voor de andere zijn grootste nachtmerrie. Welke foto moet ik nu nemen? Welke tekst moet erbij? Hoe vaak moet ik posten? Er komt heel wat bij kijken.

 

Het begint allemaal met een goed uitgewerkte socialmediastrategie. Om te beginnen nemen we die samen onder handen. Ik help je op weg met de uitvoering door de foto’s voor jou klaar te zetten. 

SOCIAL MEDIA IMAGES

HOE WERKT HET?

Heb je moeite om sprekende foto’s te kiezen voor je socialmediakanalen? Kies dan voor dit pakket.  Ik maak voor jou een stramien aan en bezorg je een content kalender voor 1 maand. Ik bezorg je alle afbeeldingen als jpg zodat je ze dan zelf kan posten. Je kiest zelf hoelang je dit pakket wilt gebruiken.

SOCIAL MEDIA START-UP

HOE WERKT HET?

Wil je toch liever zelf aan de slag, maar heb je nog een duwtje in de rug nodig? Dan zet ik je graag op weg. Ik ontwerp voor jou het stramien in Canva, een programma waarin je achteraf zelf gemakkelijk foto’s kan plaatsen of teksten kan aanpassen. Je kan er eenvoudig jpg’s van maken om ze dan zelf in te plannen. Bij dit pakket krijg je natuurlijk ook een kleine opleiding om zelf vlot aan de slag te gaan met Canva.