Websites

Ook online in de kijker staan… Zelf als kleine ondernemer kan je ook daar niet meer onderuit. Een website is een echte must om klanten te bereiken.

 

Maar je weet niet hoe je dit allemaal moet aanpakken? Dan kan je je website bij laten ontwerpen en bouwen. Samen met jou ga ik op zoek naar wat jij nodig hebt en ontwerp dit voor jou.

WEBSITE OP MAAT

ONTWERPKOSTEN

Ik heb verschillende pakketten waaruit je kan kiezen.
Stuur me een mailtje voor meer informatie.

 

  • De start-up website
  • De basis website
  • De shop website
HOE WERKT HET?

Ik nodig je graag uit om eens naar je verhaal te luisteren en wat je precies nodig hebt. Aan de hand van ons eerste gesprek maak ik al enkele mock-ups. Mock-wie? Dit zijn tekeningen waarop je de ruwe bouw van je website ziet. Hier wordt er nog niet gekeken naar kleuren of foto’s enkel de positie waar alles komt te staan.

 

Nadat we hierin overeen komen wordt het tijd dat jij teksten en foto’s aanlevert voor je website. Let op, zelf schrijf ik geen teksten, dit laat ik liever over aan een copywriter. 

 

Hierna worden 1 à 2 pagina’s afgewerkt qua stijl. Als dit goed is voor jou dan begin ik met het bouwen van je website. Dit wordt in één keer afgewerkt. Van zodra dit klaar is, gaan we hier samen eens door en krijg je nog een aanpassingsronde voor enkele zaken die je anders wilt. 

EXTRA’S

HOSTING

Met enkel het ontwerp van een website ben je natuurlijk niet veel als je deze niet online kan zetten. Daarom kan je ervoor kiezen om je hosting bij mij te kopen. Dit is een jaarlijks bedrag. Stuur me een mailtje voor meer informatie.

 

Hosting?

 

Om je website online te zetten, moet je een plaatsje op het internet kopen. Dit wordt met een chique woord, hosting genoemd. Daarnaast moet je ook nog een domeinnaam aankopen. Dit is de url waar de mensen naartoe surfen (bv: as-buro.be)

WORDPRESS SUPPORT

Bij de oplevering van je website krijg je ook een kleine opleiding hoe je je website moet gebruiken en foto’s, teksten, producten,… moet aanpassen.

 

Maar zie je dit toch allemaal niet zo zitten? Dan kan je gerust wat tijd bij mij aankopen waarin in dit allemaal voor jou doe. We spreken af wat er moet gebeuren en ik geef je een indicatie van tijd aan. Hierop kan jij wat ‘tijd kopen’. Is er toch op het einde nog wat tijd over, dan zetten we dit over naar de volgende keer dat jij terug wat aanpassingen wilt.