fbpx

Nieuwe projecten kunnen starten vanaf eind augustus 2021 · Verlof van 19 juli 2021 – 8 augustus 2021

Geboortekaartje op maat

Baby on the way … YAY!

Jullie hebben waarschijnlijk al heel wat ideeën over hoe het geboortekaartje eruit moet zien. Of net niet en jullie zoeken iemand die meedenkt over een ontwerp met net dat tikkeltje extra. Ik ga samen met jullie aan de slag om jullie unieke geboortekaartje te ontwerpen. Wil je ook uitnodigingen voor de babyborrel en doopsuiker in dezelfde stijl? Natuurlijk! Het volledige concept met doopsuiker wordt voor jou mee uitgedacht.

Reserveer tijdig je plekje in mijn agenda. Reken hierbij zeker 4 maanden voor je het drukwerk in handen hebt. 

Hoeveel kost het?

Een geboortekaartje op maat ontwerpen kost €250,00 (incl. BTW). Dit wil zeggen dat ik het kaartje volledig naar jouw wens ontwerp. *Deze prijs is exclusief drukwerk. 

Love letters from clients

“Heel snelle service en een vlotte communicatie (zelfs in Corona-tijden) bij het ontwerpen van ons geboortekaartje. Je luisterend oor en deskundig advies zorgden ervoor dat we een geboortekaartje kregen naar wens. We kregen er dan ook al heel wat mooie reacties over. An-Sofie zorgt voor een persoonlijke aanpak en doet haar werk met veel passie en gedrevenheid! Dank je wel!!”

Ann & Frederik | Mama & papa van Emile

“An-Sofie maakte voor de geboorte van onze dochter een prachtig kaartje. Ze luisterde en begreep wat we wouden en gaf ons verschillende opties om samen tot een heel mooi resultaat te komen. We zijn super tevreden! Alle communicatie verliep super vlot en we raden iedereen aan om beroep te doen op de diensten van AS buro! Dikke merci!”

Heleen & Maikel | Mama & papa van Madeleine

Blij dat we jou op ons pad zijn tegengekomen! Vanuit jouw goede luisterbereidheid kan je wensen omzetten in de realiteit. Je leverde subliem maatwerk in de geboortegeschenkjes voor de geboorte van onze dochter. Hiermee maak je het verschil. Een mooie stijl, authentieke vormgeving en met aandacht voor duurzaamheid. Helemaal wat we wilden. Dankjewel An-Sofie!

Leen & Joost | Mama en papa van Mona

An-Sofie heeft voor onze tweeling een prachtig geboortekaartje ontworpen en geholpen met het samenstellen van het doopsuiker. Ze was altijd erg goed bereikbaar en behulpzaam! We zouden haar zeker aanraden!

Liezl & Gilles | Mama en papa van Alice & Maxine

“Dankje nog eens voor het super mooie kaartje! Kon niet beter!”

Jovita & Gunther | Mama en papa van Olivia

“Hey An-Sofie!
Dank je wel voor de zeer mooie kaartjes, we zijn er echt in de wolken mee!!”

Laurien & Geert-jan | Mama en papa van Alice

“Goeiemorgen An-Sofie!
Bedankt voor het cadeautje van Ceriel en nogmaals bedankt voor het mooie ontwerp! We hebben al veel reacties gehad op het mooie kaartje! Das altijd leuk!!”

Stefanie en Bart | Mama en papa van Ceriel

Hoe werkt het?

1

Wil je graag dat ik voor jullie geboortekaartje aan de slag ga?  Stuur me dan een mailtje en dan kijk ik of er nog plaats is.

! Opgelet er zijn maar een beperkt aantal plaatsjes per maand !

2

Kies een datum in mijn agenda om eens langs te komen of een videocall te houden om jullie geboortekaartje te bespreken.

Zorg dat je toch al een idee hebt van wat je graag wilt voor je langs komt.

3

Na de meeting maak ik een offerte aan en wanneer deze is goedgekeurd, stuur ik een eerst voorschot factuur uit van €100,00. 

Ik begin pas met ontwerpen van zodra deze betaald is.

4

Ik ga verder voor jullie aan de slag en werk jullie wensen voor het kaartje en de doopsuiker verder uit. Wanneer alles op punt staat wordt de eindfactuur verstuurd.

Het kaartje gaat pas in druk wanneer de factuur betaald is.

En dan is het wachten tot jouw kleine spruit er is.

Veelgestelde vragen?

01. Kan ik zelf een drukkerij kiezen?

Natuurlijk! Zelf werk ik samen met verschillende drukkerijen uit de streek, elk heeft zijn specialiteit. Maar mocht je nu zelf een drukker in de buurt hebben, dan spreek ik met hen verder af en bezorg ik ben het drukklare bestand van jullie geboortekaartje.

De drukkerijen met wie ik zelf samenwerk zijn:

Digitaal drukwerk: Arijs

letterpress en foliedrukwerk: Uitgelijnd

02. Maak jij de doopsuiker of kan ik dat zelf doen?

Beide zijn mogelijk. Ik heb gezinnen voor wie ik het volledige concept ontwerp en klaarzet. We spreken dan een datum af wanneer alles klaar is. 

Maar je kan dus ook zelf aan de slag gaan. Ik bezorg jou het materiaal dat je nog nodig hebt en dan kan jij zelf vullen en stickers plakken.

03. Ik wil graag doopsuiker met droogbloemen?

Super! Dit is zeker mogelijk zoals je kan zien in mijn portfolio.

Hiervoor werk ik samen met Shana van Cocoomade. We zoeken samen naar een mooie kleurencombinatie die bij jouw geboortekaartje past zodat dit 1 mooi geheel wordt.

Afspraak maken

 

Plan hier je afspraak in om alles eens te bespreken. Liefst 4 maanden voor de datum dat je uitgerekend bent. Is je uitgerekende datum zeer dichtbij (minder dan 2 maanden), gelieve dan eerst een mailtje te sturen om na te gaan of ik nog plaats heb.