GEBOORTE JAKOB

Isn’t he lovely…

 

Hallo Jakob

Een strak en modern geboortekaartje! Daarvoor klopten de ouders van Jakob bij mij aan. Uiteindelijk zijn ze gegaan voor een zwart/wit kaartje, wat zeer strak oogt. 

 

Het kaartje is gedrukt op multiloft met een zwarte tussenlaag. Bij het geboortekaartje zit de eerste foto van hun klein wondertje en een kaartje voor de babyborrel. Het kaartje voor de babyborrel is op dezelfde manier opgemaakt als zijn geboortekaartje.

 

Doopsuiker

Ook de doopsuiker moest strak en modern zijn, maar ook iets uniek. Iets wat je niet vaak ziet. Samen met Rita van La Petite Rooze ging ik aan de slag. We kozen ervoor om met de ‘typische’ doosjes en zakjes te werken, maar met een speciale aankleding. Namelijk een lederen labeltje met Jakob’s naam. Deze zijn bevestigd met een katoenen zwart/wit koortje. 

 

De combinatie van het camel-bruine leer en zwart/wit geeft een zeer elegante en moderne look. 

 

De doosjes en zakjes zijn opgevuld met witte suikerbonen. Voor de kindjes in de familie zijn er lekkere lolly’s voorzien. 

 

Wie graag eens iets anders wilt dan de traditionele suikerbonen, kan een sleutelhanger meenemen of een parfumflesje voor in huis.

 

Alles staat gepresenteerd op een zwarte schaal.

 

Proficiat met jullie klein wondertje!