GEBOORTE MARCEL

Make it a September to Remember…

 

Hallo Marcel

De ouders van Marcel willen graag voor hun septemberkindje een concept dat dicht bij de natuur staat. Ik ben voor hen aan de slag gegaan. Na een kleine brainstorm kwamen we al gauw met het idee om met een blaadje te werken verder mocht ik hen verrassen.

 

Het kaartje van Marcel maakt nu ook deel uit van de vaste collectie. Het kaartje is zeer eenvoudig. Op de voorkant staan zijn naam is een klassiek lettertype, in combinatie met de blaadjes geeft dit een speels geheel. De diepgroene kleur zorgt voor een natuurlijke gevoel.

 

Doopsuiker

Voor de doopsuiker werk ik samen met Rita van La Petite Rooze. Samen zijn we op zoek gegaan naar een concept met zoveel mogelijk natuurlijke elementen. De ouders van Marcel hadden de vraag om niet met suikerbonen te werken dus zorgden we voor enkele toffe en vooral lekkere alternatieven.

 

De ingrediënten voor dit conceptje: 

 

  • liefde voor de natuur
  • het plantje kruidje-roer-me-niet
  • natuurlijke materialen
  • strak en geen franjes 

 

Het blaadje van op het kaartje doorweeft het volledige concept: de chocolade, de houten hangers en de zaadjes zijn in speciaal gestikte papieren zakjes toegevoegd.

 

Er is uitdrukkelijk gekozen voor een linnen stof in witte kleur zoals het blaadje op de geboortekaart. Het stiksel is diepgroen in overeenstemming met de geboortekaart. Het gebruikte touw is een natuurlijk materiaal en de witte kleur zorgt voor de nodige balans.

 

De groene flesjes zijn gevuld met groene snoepen en ook in de hoge doosjes is dat lekkers terug te vinden.

 

Tot slot is het geboorteconcept Marcel gepresenteerd op een houten schijf.

 

Gefeliciteerd met jullie prachtige zoon!