IG abonnementen fully booked! Schrijf je nu in op de wachtlijst.

Nog 2 plekjes voor branding. Boek nu je kennismaking.

De ware essentie van je bedrijf.

Achter elk bedrijf staat iemand met grote dromen en een verhaal om te vertellen. Met AS buro wil ik jou helpen om dat verhaal zelfverzekerd te brengen door een duurzame branding te creëren die hierbij aansluit.

Met mijn focus op branding en webdesign help ik ondernemers aan een krachtige merkidentiteit die aansluit bij hun droomklanten en hen als een magneet aantrekt.

Branding ontwerp - Gloria & Giorgio
brand strategie · visuele branding · web ·
Portfolio - Eau de epicene

Merkstrategie

Merkstrategie is simpel gezegd, een uitgebreide gids die alle bouwstenen van uw merk uiteenzet.

Strategie identificeert de problemen die design kan oplossen. Daarom is een merkstrategie zo belangrijk – het helpt bij het identificeren van de problemen die we vervolgens kunnen aanpakken en oplossen door middel van ontwerp .

Merkidentiteit

Je merkidentiteit is het visuele aspect van je merk. Het is een samenhangend ontwerp dat jouw verhaal, jouw doel en jouw toekomst vertegenwoordigt. Het is je logo, je kleurenpalet en je lettertypen.

Dit is het deel van je merk dat voor naamsbekendheid en herkenning zorgt.

Pakket n0.1

Mini branding

timeline: 4 weken

Dit branding traject is voor beginnende ondernemers die graag een professionele look willen voor hun bedrijf, zodat ze de kwaliteit uitstralen die ze aanbieden en boven de rest uitstijgen.

In de mini-branding gaan we de basis van je bedrijf juist zetten zodat jij de correcte klanten kan aantrekken

Klinkt aanlokkelijk, niet?

Jouw investering: €995,-

→ Kickstart meeting
→ Branding vragenlijst
→ 2 correctierondes
→ Logo & sublogo’s
→ Brandguide
→ Kleurcodes
→ Lettertypes (licentie dien je zelf nog aan te kopen)
→ Brandstor

Pakket n0.2

Strategische branding

timeline: 5 – 7 weken

Dit branding traject is voor ondernemers die klaar zijn om verder te groeien met hun bedrijf, zodat ze de kwaliteit uitstralen die ze aanbieden en boven de rest uitstijgen. We gaan ‘deepdiven’ in je bedrijf en je krachtige punten accentueren in een nieuwe branding, zodat je herkenbaarheid, professionaliteit en kwaliteit uitstraalt én de juiste doelgroep aantrekt.

Klinkt aanlokkelijk, niet?

Jouw investering: €1.500,-

→ Kickstart meeting
→ Branding vragenlijst
→ Moodboard
→ 2 correctierondes
→ Logo & sublogo’s
→ Brandguide
→ Kleurcodes
→ Lettertypes (licentie dien je zelf nog aan te kopen)
→ Brandstory
→ Doelen en waarden
→ visie en missie uitgeschreven
→ Kernwoorden
→ Duidelijke doelgroep omschrijving
→ Analyse van je grootste concurrenten.

Je branding doortrekken?

Instagram abonnement

Heb jij als ondernemer ook vaak stress van het beheren van je social media? Geen zorgen meer dankzij het Instagram abonnement. Ik crëer content voor jou.

Website template

Heb je een beperkt budget maar wil je toch een professionele en mooie website? Kies voor een website via een template. Een vast lay-out in jouw branding.

Website op maat

Jouw investering €2.250,-

Een website met een specialleke nodig? Of heb juist een heel uitgebreid aanbod? Say no more. Bij een website op maat kijken we wat jij precies nodig hebt.

love letters from clients

“Beeldschoon in het Spaans, ‘Hermosa’. Zes jaar geleden werd dit de naam van mijn zaak. Nu zes jaar later, kwam ik iemand tegen die ervan overtuigd was om het woord nog meer kracht bij te staan. Ze maakten voor mij een gouden bijbel. Een nieuwe branding!

Kleuren die rust en warmte uitstralen. Leather en linnen zijn hierbij toonaangevend. En een flamenco waaiertje dat ons doet dromen van het zuiden. Lieve An-Sofie, bedankt! Om te luisteren naar mijn zes jaar in een notendop, waar ik de inspiratie vond voor hermosa en zoveel meer. Dit is alles wat ik wou!"

- Annouk Wouters | Hermosa beautysalon

“An Sofie en ik werken al een tijdje samen. Ik was voor Cocoomade op zoek naar een nieuwe branding en ging bij An-Sofie aankloppen. Ze wist mijn wensen en gevoel perfect over te brengen naar een passend logo voor Cocoomade. Ze leverde prachtig werk af. Zeer tevreden klant hier!"

- Shana Kleyden | Cocoomade

An-Sofie van AS buro deed de branding van m’n label Fluff & Stuff. Ze neemt de tijd om samen te brainstormen en brengt jouw brand tot leven. Dankzij AS buro heb ik een prachtige webshop waar al m’n producten overzichtelijk worden weergegeven. Ga zeker kennismaken met An-Sofie!"

- Caroline Vincent | Fluff & Stuff

“An-Sofie zorgde voor de rebranding van mijn online marketing bureau, Fanatical.
Ik kreeg toegang tot mijn klantenportaal waarmee ik het hele verloop kon volgen. Het resultaat is een heel mooie branding, die ook perfect past bij mijn bedrijf. Tevreden klant hier!
"

- Stephanie Verplanken | Fanatical

Hoe 

verloopt

 een branding traject?

 

01. Ontdekken

Voordat ik aan het ontwerp begin, stuur ik je een vragenlijst met verhelderende vragen zodat ik dieper in het hart van je merk en unieke kwaliteiten kan graven. Op die manier weet ik zeker dat ik ontwerpen maak die perfect aansluiten bij wie jij bent, die jouw waarden weergeven en die je doelgroep zo goed mogelijk aanspreken.

02. Kick-off

Tijdens onze live (of online) meeting evalueren we samen de informatie die je hebt ingevuld in het werkboek. We gaan nog dieper in op het visuele aspect van de branding en zetten je brandseizoen – de basis sfeer en look – vast. Hierdoor kan ik een passend kleurenpalet en visie ontwerpen die je ideale aanspreekt.

03. Ontwerpen

Zodra we de stijl voor jouw project hebben vastgesteld, implementeer ik die stijl in concrete ontwerpvoorstellen. Ik bied meerdere correctierondes en meerdere ontwerp-opties aan zodat we een branding ontwerpen die jij 100% passend vindt.

04. Opleveren

Zodra de definitieve ontwerpen zijn goedgekeurd, werk ik alles af. Van downloadbare, kant-en-klare bestanden tot gebruiks-richtlijnen. Alle bestanden staan in jouw Notion klantenportaal dat op maat is gemaakt, zodat je alles makkelijk kan downloaden en gebruiken.

verhuur studio
Wordpress website op maat

Wij zijn een match als:

  • Jij evenveel belang hecht aan een merkidentiteit die duurzaam en trendbestendig is.
  • Je graag het podium wilt pakken met jouw bedrijf en wilt opvallen in de massa.
  • Je snakt naar een samenwerking met een gelijkgestemde ondernemer, stijlliefhebber & strateeg
  • Jij bent klaar om in jezelf en jouw merk te investeren in een identiteit & site die je bedrijf laat groeien

FAQ

Wat is strategie?

Simpel gezegd: een merkstrategie is een uitgebreide gids die alle bouwstenen van je brand uiteenzet.

Waaronder:

+ Onderzoek naar je klanten en hun fysieke en emotionele behoeften,
+ Kijk naar je concurrenten en jouw positie in vergelijking,
+ Je belangrijkste boodschappen en doelen voor de bedrijf,
+ Je missie, visie, winst, merkpositionering en meer.

Dankzij deze gids kan je je volledige bedrijf, communicatie en marketing hierop afstemmen om zo de juiste klanten aan te trekken

Moet ik iets voorbereiden voordat we gaan samenwerken?

Zodra jouw project op mijn planning staat, stuur ik je een werkboek op. Hier staan allemaal verhelderende vragen in om een beter zicht te krijgen van wie jij bent en wat je met je bedrijf doet. Deze vul je in voor de kick-off meeting. Dit overlopen we dan samen tijdens deze meeting.

Ik ben zo benieuwd om mijn nieuwe merk te zien! Hoe lang duurt het proces?

Dit is afhankelijk van hoeveel tijd jij nodig hebt om de voorstellen te bekijken en feedback te geven.

Een branding ontwerpen van 2-3 weken duren tot 4-5 weken. Dit hangt allemaal van jezelf af.

Bij de All-in branding reken je best 8-10 weken voor alles klaar is.

Gebruik je mijn favoriete kleuren en lettertypen in het project?

Ja en neen. Ik luister naar jouw wensen rond kleuren en lettertype. Want uiteindelijk moet je branding een weergave van jou zijn. Wanneer je echt een hekel hebt aan een bepaalde kleur, zal ik dit uiteraard zeker niet gebruiken. Maar ik kijk wel verder dan alleen jouw wensen en voorkeuren, omdat ik echt iets wil creëren wat past bij waar je staat en de klanten die je wilt aantrekken. Zoals ik hierboven al zei, zijn er feedbackrondes en kun je het altijd aangeven als je toch andere kleuren of lettertypen wilt.

Hoe lang ben je volgeboekt / wanneer heb je open plekken?

Houdt er rekening mee dat mijn agenda snel vol zit. Gemiddeld is er een wachttijd van 2 maanden tegen dat je met mij aan de slag kan.

Hoe verloopt het verder na de bevestiging van mijn project?

Na je bevestiging krijg je een vragenlijst doorgestuurd. En vul deze liefst zo goed en eerlijk mogelijk in. Het duurt enkele minuutjes, maar zo krijg ik een goed beeld over jou, je bedrijf en wat je graag wilt.

 

Je mag ook altijd een bord aanmaken op Pinterest en mij hier aan toevoegen. Zo krijg ik een duidelijk beeld van wat je zoekt.

 

En als je voor een pakket met social media kiest, dan mag je een account aanmaken op canva en mij toevoegen als beheerder. Weet je niet hoe dit moet, klik dan hier voor de info.

Voor ik effectief start met het ontwerpen wordt de volledige factuur opgestuurt. Bij grote project kan je er ook voor kiezen om in termijnen te betalen.

Plan hier je

Kennismakingsgesprek