Instagram beheer

Heb jij als ondernemer ook vaak stress van het beheren van je social media? Vraag je jezelf af wat je moet posten op Instagram? Heb je geen tijd om pakkende reels op te nemen, of weet je gewoon niet waar je moet beginnen? Geen zorgen, AS Buro is hier om jou te helpen!

Bij AS Buro begrijpen we de uitdagingen die gepaard gaan met social media beheer voor ondernemers. Daarom hebben we een uitgebreid maandelijks abonnement samengesteld om jouw Instagram te transformeren.

Branding ontwerp - Gloria & Giorgio
brand strategie · visuele branding · web ·

Evaluatie statistieken 

Elke 3 maanden houden we een bijeenkomst om te evalueren welke soorten berichten aanslaan bij jouw volgers en waar we meer content over kunnen creëren. We onderzoeken welke content meer van de juiste volgers aantrekt en wat hen het meest aanspreekt.

Maandelijkse Content Meeting

In onze maandelijkse contentmeeting bespreken we de thema’s en momenten die voor jou en je bedrijf relevant zijn. Jij hebt inspraak in wat er wordt gedeeld op jouw social media, en we zullen ervoor zorgen dat deze ideeën naadloos worden geïntegreerd in je contentstrategie.

Video focus

Ik begrijp de kracht van video op Instagram. Daarom besteed ik bijzondere aandacht aan het maken van hoogwaardige videocontent, omdat dit door Instagram sterk wordt gepromoot. Ik zorg dat jouw video’s opvallen en je doelgroep aanspreken.

j

Volledig beheer

Bij AS Buro nemen we al het werk uit handen. Ik creeer content, zorg ervoor dat alles perfect past bij jouw branding en voeren zelfs een grondig hashtag-onderzoek uit. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, ik regel alles voor je.

Optimaal Geplaatste Content

Timing is cruciaal op social media. Daarom zorg ik ervoor dat jouw content wordt geplaatst op de meest ideale momenten om een maximaal bereik en betrokkenheid te bereiken.

Persoonlijke opnames

Ik kom maandelijks 1 à 2 keer langs om op maat gemaakte reels en productfoto’s voor jou op te nemen. Deze pakkende video’s en foto’s zullen je Instagramprofiel tot leven brengen en je volgers betrokken houden.

De abonnement formules

Kies vandaag nog voor een maandelijkse abonnement en ontdek hoe ik jouw online aanwezigheid kan verbeteren.
Neem contact met mij op voor meer informatie, of plan een vrijblijvende kennismakingsvergadering.

Basic

250,-

/maand*

Voor de ondernemer die graag ook zelf nog posts online zet is dit de perfecte balans tussen zelfbeheer en ondersteuning

 • N4 feed posts + caption
 • N2 video reels
 • NStories support
 • NContent inplannen + posten
 • NMaandelijkse contentshoot van 1u
 • NMaandelijkse content meeting
 • NEvaluatie (statistieken)
 • NWhatsapp support

Comfort

650,-

/maand*

Ideaal voor de ondernemer die de regie wil behouden, terwijl ik zorg voor een constante stroom van boeiende content.

 • N8 feed posts + caption
 • N5 video reels
 • NStories support
 • NContent inplannen + posten
 • NMaandelijkse content shoot van 3u
 • NMaandelijkse content meeting
 • NEvaluatie (statistieken)
 • NWhatsapp support

Comfort+

990,-

/maand*

Laat het beheer volledig aan mij over en geniet van een zorgeloze, effectieve online aanwezigheid.

 • N12 feed posts + caption
 • N8 video reels
 • NStories support
 • NContent inplannen + posten
 • NMaandelijkse contentshoot van 6u
 • NMaandelijkse content meeting
 • NEvaluatie (statistieken)
 • NWhatsapp support

*prijs excl. btw ; Je stapt minstens voor een periode van 3 maanden in, zodat we voldoende tijd hebben om de statistieken grondig te analyseren.

 

Hoe 

verloopt

 een social media abonnement?

 

verhuur studio
01. Ontdekken

Voordat ik aan het ontwerp begin, stuur ik je een vragenlijst. Hiermee krijg ik een duidelijk beeld van jouw verwachtingen voor je social media, en kan ik een op maat gemaakt contentplan voor jou samenstellen.

02. Content meeting

Tijdens onze meeting bespreken we samen de gegevens die je hebt verstrekt in de vragenlijst. We stellen een lijst op van de “speciale dagen” en thema’s die die maand relevant zijn. Vervolgens plannen we een opnamedag in, zodat ik bij jou langs kan komen.

03. Shooten & inplannen

Tijdens onze opname moment creëren we de maandelijkse reels video’s en schieten we ook enkele sfeervolle productfoto’s die perfect bij jouw feed passen. (Als je geïnteresseerd bent in professionele foto’s van een fotograaf, kan ik je verbinden met enkele geweldige professionals die hiervoor beschikbaar zijn.)

Daarna neem ik al het werk uit handen en zorg ik voor het inplannen van al je content. Ik schrijf passende captions en zorg ervoor dat alles op het juiste moment wordt gepost. Jij hoeft je nergens druk over te maken!

04. Evaluatie

Alle 3 maanden organiseren we een evaluatiemeeting. Tijdens deze meeting bespreken we gedetailleerd de statistieken van jouw Instagram profiel en bekijken we welke inhoud het meest succesvol is gebleken.

Wordpress website op maat

Wij zijn een match als:

 

 • Jij evenveel belang hecht aan een merkidentiteit die duurzaam en trendbestendig is.
 • Je graag het podium wilt pakken met jouw bedrijf en wilt opvallen in de massa.
 • Je snakt naar een samenwerking met een gelijkgestemde ondernemer, stijlliefhebber & strateeg
 • Jij bent klaar om in jezelf en jouw merk te investeren in een identiteit & site die je bedrijf laat groeien

FAQ

Waarom zou ik overwegen om mijn Instagram-beheer uit te besteden aan AS Buro?

Zowel startende ondernemers als groeiende bedrijven hebben één gemeenschappelijke uitdaging: het gevoel dat aanwezigheid op social media een verplichting is en vaak niet weten wat te posten. Maar goed nieuws! Vanaf nu kun je deze problemen achter je laten. Door je social media beheer aan ons over te laten, ben je verzekerd van een sterke en consistente online zichtbaarheid.

Hoe verloopt de maandelijkse content meeting en welke rol speel ik hierin als ondernemer?

Tijdens onze maandelijkse online bijeenkomst nemen we hooguit een uurtje in beslag, zodat ik een duidelijk beeld kan krijgen van belangrijke gebeurtenissen. Heb je bijvoorbeeld een speciale ‘work-out’ week gepland? Komt er een nieuw product op de markt? Viert jouw bedrijf een jubileum? Door dit overzicht van jouw bedrijf kan ik de juiste content creëren en publiceren.

Hoe zorg je ervoor dat de content aansluit bij mijn branding?

Als grafisch vormgever is het mijn belangrijkste taak om een consistente branding te creëren. Zodra ik toegang heb tot jouw juiste branding en jouw Canva-team, ben ik klaar om volop te ontwerpen. Ik zorg ervoor dat de juiste kleuren in foto’s en video’s worden weergegeven, zodat we geen verwarrende mix van verschillende kleuren krijgen.

Kan ik zelf ook nog posten op mijn Instagram?

Natuurlijk kan dat nog steeds. Je bent van harte welkom om spontane berichten te plaatsen, in je stories te verschijnen of vragen te stellen. Het content plan dat ik voor je opstel, zorgt ervoor dat je consistent aanwezig bent op social media, maar ik moedig zeker aan om jouw spontane kant ook op Instagram te laten zien.

Waarom leg je speciale nadruk op videocontent voor Instagram?

Video wordt door Instagram sterk gepromoot en trekt meer aandacht. Daarom besteden we extra zorg aan het maken van aantrekkelijke video’s.

Waarom moet ik direct instappen voor minstens 3 maanden als dit een maandelijks abonnement is?

Wanneer je net begint met het abonnement, stellen we doelen op voor wat je wilt bereiken met jouw Instagram-pagina. Het duurt echter 3 maanden voordat ik je een nauwkeurige analyse van je statistieken kan geven. Na deze initiële periode kun je op elk moment per maand verdergaan en stoppen wanneer je dat wilt.

 

Plan hier een

meeting