Logo & branding ontwerp

 

Je krijgt meer dan een logo. Je krijgt een merk,
een eigen identiteit en een manier om je verhaal te vertellen.

Brand strategie + visuele branding + web

Groei met een sterk merk

Leg de basis van je merk met een sterke en unieke branding. Als creatieve partner help ik jou om je te onderscheiden, inspireren en je ideeën om te zetten in effectieve doelen. Het is mijn missie om jou te voorzien van jouw ultieme basis-gids om zelf je merk te laten groeien. En dat allemaal dankzij een ijzersterke branding.

Iedere onderneming is uniek en dat is ook ieder traject. Wat vind ik dan zò belangrijk? Dat jij op het einde tevreden bent van je nieuwe look.

Logo & branding

Instagram branding

Website

Je branding is net als een fabulous front door.
Het zorgt ervoor dat klanten bij jou aankloppen

Een krachtige branding heeft herkenbaarheid, straalt professionaliteit uit en trekt de juiste doelgroep aan. Klinkt aanlokkelijk, niet? Jouw logo en branding vormen het uithangbord van jouw bedrijf. Gebruik ze goed en zet jouw zaak op een unieke manier in de kijker.

En het beste van allemaal? Na het ontwerpen zorg ik dat je duidelijk weet hoe je je branding kan gebruiken!

Jouw investering: €1299,00 (Excl. BTW)

 

Een aantrekkelijke merkidentiteit is één ding,
die doortrekken naar 
Instagram is een ander paar mouwen.

Schakel een versnelling hoger en trek je branding door op je Instagram profiel. Naast een nieuwe branding, zorgen ik ervoor dat ook je IG in je branding zit. De Kickstart Your Instagram-gids maakt deel uit van dit pakket. Je krijgt Canva templates in jouw huisstijl waarmee je op Instagram de consistente look-and-feel creëert die in no-time droomklanten aantrekt.

Jouw investering: €499,00 (Excl. BTW)

 

Voor je online zichtbaarheid én verkoop is een website onmisbaar.
Een professionele website zet bezoekers om in klanten.

Verhoog je online zichtbaarheid met een aantrekkelijke branding die je doortrekt van je sociale media tot je website. Hier geef je alles uit handen en zorg ik voor een nieuwe website die direct online kan gaan.

Dankzij een handige cursus kan je acheraf gemakkelijk zelf je teksten en foto’s aanpassen.

Jouw investering: €2150,00 (Excl. BTW)

 

De stijl van AS buro, ook jouw stijl?

Modern & Boho

Minimalistisch & Strategisch

Vrouwelijk & Authentiek

Van brand strategie naar visuele branding

Stap 1: brand strategie

 

Een merkstrategie legt de ziel van jouw bedrijf bloot.

→ Leer je doelpubliek écht kennen en ontdek wat zij nodig hebben.

→ Hoe ziet jouw marktpositie eruit tegenover die van je concurrenten?

→ Wat maakt jouw bedrijf uniek?

→ Deep dive in jouw visie, waarden, merkpositionering en meer.

 

Stap 2: visuele branding

 

Op basis van de informatie die je uit een brand strategie haalt, kunnen we de visuele elementen van jouw merk gaan ontwerpen. Denk maar aan:

→ Logo en sublogo’s

→ Kleurenpalet

→ Typografie en lettertypes

→ Moodboard

Portfolio

Laat je inspireren door andere ondernemers die al bij AS buro aanklopten voor hun logo, branding of website.

Love letters from clients

Shana - Cocoomade

An-Sofie en ik werken al een tijdje samen. Ik was voor Cocoomade op zoek naar een nieuwe branding en ging bij An-Sofie aankloppen. Ze wist mijn wensen en gevoel perfect over te brengen naar een passend logo voor Cocoomade. Ze leverde prachtig werk af. Zeer tevreden klant hier!

© Picture by stories by josan

Annouk - Hermosa

Beeldschoon, in het Spaans Hermosa. 
Zes jaar geleden werd dit de naam van mijn zaak. Nu zes jaar later, kwam ik iemand tegen die ervan overtuigd was om het woord nog meer kracht bij te staan. Ze maakten voor mij een gouden bijbel. Een nieuwe branding!

Kleuren die rust en warmte uitstralen. Leather en linnen zijn hierbij toonaangevend. En een flamenco waaiertje dat ons doet dromen van het zuiden.

Lieve An-Sofie, bedankt! Om te luisteren naar mijn zes jaar in een notendop, waar ik de inspiratie vond voor hermosa en zoveel meer. Dit is alles wat ik wou! 

© Picture by roland_pipeleers

Sara - Tolivas

An-Sofie hielp mij met mijn ontwerp voor instagram. Ze leverde prachtig werk af. Ze luistert op voorhand naar jouw verhaal en ontwerpt op basis hiervan een professionele en (in mijn geval) toch speelse lay-out. Heel tevreden!

© Picture by lieselotengelenfotografie

Yana - Bubbly baby spa

An-Sofie maakte voor mij de “Kickstart you Instagram-guide”en dit is écht top!
Echt een megagoed concept! Superhandig voor instagram-beginners zoals mij! Heeeeel duidelijk uitgelegd door middel van foto’s, voorbeelden, tips en tricks. Zo weet ik tenminste hoe ik meteen mijn Instagram met een volledige huisstijl kan lanceren en onderhouden. Ja, echt een aanrader !
Ondertussen heeft ze ook al mijn logo ontworpen en is ze bezig aan mijn site + webshop!!

 

Maaike - Tekst en taal

“Heel leuk om te zien hoe je mijn wensen hebt kunnen vertalen in een website die perfect weergeeft wie ik ben en hoe ik naar klanten toe wil overkomen. De duidelijke communicatie tijdens het ganse proces en de tutorial achteraf vond ik ook een grote meerwaarde! Merci!”

 

Ellen - The time hub

An-Sofie maakte voor mij de perfecte branding kleuren voor mijn 3 verschillende initiatieven. Ik was super enthousiast en ben er meteen mee aan de slag gegaan en wauw! Mijn website, stories & posts hebben meteen een zeer professionele uitstraling gekregen. Ze heeft perfect begrepen wat ik nodig had. Eindelijk heb ik het gevoel alsof mijn branding helemaal op punt staat!

 

© Picture by Soulstudio_Christine

Plan hier je kennismakingsgesprek

Had je nog een vraag?

+ Kan ik enkel een logo laten ontwerpen zonder branding?

Neen. De branding zit sowieso mee in het pakket want als ondernemer ben je niets met enkele een logo. Een branding bevat je kleuren, lettertype en een moodboard waardoor je een stijl hebt voor jouw merk dat je achteraf kan gebruiken voor je drukwerk, Instagram of website.

+ Hoe verloopt de start van een branding traject?

Wanneer je besloten hebt om te starten met een branding traject, stuur ik eerst een bevestiging van je project. Zo weet je wanneer je ingepland bent in mijn agenda. In die mail zit ook een link naar de uitgebreide vragenlijst die je moet invullen. 

Zo leer ik jou en je bedrijf goed kennen voor ik van start ga met ontwerpen. Op het einde van de vragenlijst kan je dan een meeting inboeken waar we die vragenlijst + de stijl nog eens verder overlopen. 

Voor ik van start ga, wordt de volledige factuur opgemaakt en verstuurd.

+ Wat is het ontwerp proces van een branding?

Na het invullen van de vragenlijst begin ik met ontwerpen. Ik maak 3 logo voorstellen.

Wanneer jij feedback heeft, hoor ik graag welk voorstel je favoriet is en of je hierbij nog aanpassingen wenst. Er zitten 3 aanpassingsrondes in de prijs inbegrepen.

Bij het voorstel zit ook een passend kleurenpalet.
Wanneer het primaire logo klaar is, worden de sub-variaties gemaakt (de verschillende vormen hoe je je logo kan weergeven).
Wanneer je logo klaar is, maak ik het brandbook op met hierin alle info over je branding.

+ Hoe lang duurt het om een branding te ontwerpen?

Dit hangt volledig van jou af...

Ik heb 2 trajecten, nl. het korte en lange traject.
Deze spreken voor zich, maar wanneer je voor het korte traject kiest, zijn er duidelijke data waarop ik feedback van je verwacht. Zo kan de volledige branding op 2 weken klaar zijn. Dit is de  2-2-formule. Dus 2 dagen ontwerpen - 2 dagen om na te denken en feedback te geven.

Bij het lange traject kan je op je gemak een weekje nadenken over de ontwerpen. Ideaal dus als je graag eens overlegd met iemand. Hier moet je dus zeker 4 à 5 weken rekenen voor je branding volledig klaar is.

+ Is de licentie van het lettertype niet inbegrepen in de prijs?

Neen, De  lettertypes die ik gebruik zijn aangekocht (of gratis). Dus ik ben zelf geen eigenaar van deze lettertypes. Dus kan ik deze niet gewoon aan jou meegeven. Wel bezorg ik jou de link naar het desbetreffende lettertype zodat je zelf de keuze hebt om deze aan te kopen. De lettertypes kosten tussen €10 - €20 en zullen nooit hoger zijn.

Het kan zijn dat ik ook een gratis lettertype gebruik, maar dat kan ik nooit op voorhand beloven. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Check hier de andere vragen en antwoorden.

Weet je genoeg?
Plan nu al je kennismakingsgesprek in, dan beginnen we binnenkort aan jouw branding!