fbpx

Nieuwe projecten kunnen starten vanaf eind augustus 2021 · Verlof van 19 juli 2021 – 8 augustus 2021

Huisstijl AS buro in Oudenaarde

Grafisch ontwerp voor jouw bedrijf!

 

Hi, small business owner!

Vertel jouw verhaal…

Laat jouw merk stralen door een ontwerp dat volledig bij jou en je bedrijf past te laten ontwerpen. Een gids om zowel online als offline je merk terug te laten komen.

Wat denk je?
Gaan we samen aan de slag?

Meer dan alleen een logo

Laat het volledige grafische proces samenkomen. Je krijgt meer dan alleen een merk. Je krijgt een identiteit, een zeer enthousiaste ontwerper en een manier om je verhaal te vertellen.

Ontdekken

Eerst en vooral wil ik alles over jou en je bedrijf te weten komen. Het ontdekkingsproces onthult je merkstrategie. Hierdoor leren we wat je bedrijf speciaal maakt, je doelen, klanten en vooral je missie is.

Ontwerpen

Je bedrijf is meer dan een logo alleen. Het is een merk, een persoonlijkheid. Je nieuwe identiteit zal alle elementen bevatten die je nodig hebt voor je huisstijl, van een sublogo tot social media templates.

Jouw gids

En natuurlijk heb je een gids nodig. Deze huisstijlgids toont alles van je merk, van kleurcodes tot lettertypen en hoe je deze kunt gebruiken. Dit helpt gewoon om alles er samenhangend uit te laten zien en houdt de strategie intact.

Het grafisch aanbod

Logo en huisstijl voor Upside down in Oudenaarde

Huisstijl

Een krachtige huisstijl zorgt voor herkenbaarheid, professionaliteit en trekt de juiste doelgroep aan. Dat wil jij toch ook?

Maar het is ook iets uniek. Het is het uithangbord voor jouw bedrijf!

 

Kickstart your Instagram voor Affine - Logo en huisstijl doortrekken naar Instagram

Social media

Ik merk dat heel wat ondernemers moeite hebben met ‘Hoe trek ik mijn huisstijl door naar Instagram?’. Speciaal daarom heb ik een webshop met Canva templates of kies voor de Kickstart your Instagram en laat een volledige gids op maat van jouw bedrijf en huisstijl ontwerpen. 

Nieuwe website voor Evelien De Keukelaire

Website

Een professionele website zet bezoekers om in klanten en geeft je de online zichtbaarheid met daarop alle info.

Dankzij deze wordpress website kan je gemakkelijk achteraf zelf foto’s en teksten aanpassen.

FAQ

Wat moet ik zelf nog doen?

Na je bestelling krijg je een vragenlijst doorgestuurd. En vul deze liefst zo goed en eerlijk mogelijk in. Het duurt enkele minuutjes, maar zo krijg ik een goed beeld over jou, je bedrijf en wat je graag wilt.

Je mag ook altijd een bord aanmaken op Pinterest en mij hier aan toevoegen. Zo krijg ik een duidelijk beeld van wat je zoekt.

En als je voor een pakket met social media, dan mag je een account aanmaken op canva en mij toevoegen als beheerder. Weet je niet hoe dit moet, klik dan hier voor de info.

Wat houdt de 'Kickstart your IG' precies in?

Ik merk dat heel wat ondernemers sukkelen met hun social media. Ze weten niet goed wat te posten, gebruiken hun huisstijl niet consistent en hun feed is vaak een rommeltje. Terwijl ze wel graag een mooie feed willen hebben.

Daarom heb ik de Kickstart your IG in het leven geroepen. Ik kijk mee met jou welke thema’s jij kan hebben, welke soort foto’s je kan gebruiken. Maar ook denk ik mee over je profielfoto en help ik je een goede bio te schrijven.

And last but not least! Ik zet je op weg in Canva. Je kent het misschien, misschien ook niet. Maar Canva is een fijne tool om mooie grafische posts te maken. Ik zet er zo voor jou enkele klaar en jij moet enkel maar de teksten veranderen.

Zo krijg jij een consistente stijl online én zo zal jouw social media echt voor klanten gaan zorgen.

Kan ik achteraf zelf aan de slag met mijn website?

Ja hoor! Bij de oplevering van je website krijg je ook een kleine opleiding hoe je je website moet gebruiken en foto’s, teksten of producten moet aanpassen. 

Ook krijg je toegang tot mijn leerplatform waar alles nog eens uitgelegd staat in handige filmpjes! Zo kan je er altijd op terug kijken.

Kan ik mijn hosting en domeinnaam via jou regelen?

Of course!

Met enkel het ontwerp van een website ben je natuurlijk niet veel als je deze niet online kan zetten. Daarom kan je ervoor kiezen om je hosting bij mij te kopen.
Hosting? Dat is een chic woord voor het plaatsje op het internet dat je moet aankopen om je website online te kunnen zetten. 

Daarnaast moet je ook nog een domeinnaam aankopen. Dit is de url waar de mensen naartoe surfen (bv: as-buro.be). 

Dit kan ik allemaal voor jou regelen of je bezorgt me de gegevens van je huidige hosting en ik zet je nieuwe website erop.

Ik twijfel nog... Kan ik eerst een vrijblijvend gesprek met je hebben voor ik mijn bestelling plaats?

Ja natuurlijk!
Stuur me een mailtje en dan stuur ik je enkele data door om even te bellen en de paketten te bespreken. 

Plan hier je kennismakingsgesprek