fbpx

Geboorteconcept Jakob

Isn’t he lovely…

Hallo Jakob

Een strak en modern geboortekaartje, daarvoor klopten de ouders van Jakob bij mij aan. En wat is er nu strakker en moderner dan een clean zwart/wit kaartje? 

Het kaartje is gedrukt op multiloft met een zwarte tussenlaag. Bij het geboortekaartje zit de eerste foto van hun klein wondertje en een kaartje voor de babyborrel, dat op dezelfde manier opgemaakt als het geboortekaartje.

Doopsuiker

De doopsuiker moest natuurlijk passen bij de strakke stijl van het kaartje, maar de ouders van Jakob wilden iets unieks, iets wat je niet vaak ziet. Samen met Rita van La Petite Rooze ging ik aan de slag. Omdat je het niet altijd ver moet gaan zoeken om origineel uit de hoek te komen, kozen we voor de ‘typische’ doosjes en zakjes en gaven we die een speciale aankleding. We bevestigden een lederen labeltje met Jakobs naam aan de doopsuiker met een katoenen zwart/wit koordje. 

De combinatie van het camel-bruine leer en zwart/wit geeft een zeer elegante en moderne look. De doosjes en zakjes zijn opgevuld met witte suikerbonen. Voor de kindjes in de familie zijn er lekkere lolly’s voorzien. Wie graag eens iets anders wil dan de traditionele suikerbonen, kan een sleutelhanger meenemen of een flesje met geurstokjes voor in huis.

Alles staat gepresenteerd op een zwarte schaal.

Proficiat met jullie klein wondertje!