fbpx

Geboorteconcept Marcel

Make it a September to remember…

Hallo Marcel

De ouders van Marcel wilden graag voor hun septemberkindje een concept dat dicht bij de natuur staat. Na een kleine brainstorm kwamen we al gauw met het idee om met een blaadje te werken. Verder geen specifieke wensen, ik mocht hen verrassen.

Het kaartje van Marcel is zeer eenvoudig en maakt nu ook deel uit van de vaste collectie. Op de voorkant staat de naam in een klassiek lettertype, de blaadjes zorgen voor een speels effect. De diepgroene kleur ademt natuur. 

 

Doopsuiker

Voor de doopsuiker werkte ik samen met Rita van La Petite Rooze. Samen zijn we op zoek gegaan naar een concept met zoveel mogelijk natuurlijke elementen. De ouders van Marcel hadden ons gevraagd om toffe en vooral lekkere alternatieven te zoeken voor de typische suikerbonen.

Het blaadje van op het kaartje doorweeft het volledige concept: de chocolade, de houten hangers en de zaadjes zijn in speciaal gestikte papieren zakjes toegevoegd.

We kozen specifiek voor een linnen stof in witte kleur zoals het blaadje op de geboortekaart. Het diepgroen van de geboortekaart komt terug in het stiksel. Het gebruikte touw is een natuurlijk materiaal en de witte kleur zorgt voor de nodige balans.

De groene flesjes en hoge doosjes zijn gevuld met groene snoepen.

Tot slot is het geboorteconcept Marcel gepresenteerd op een houten schijf.

Gefeliciteerd met jullie prachtige zoon!