fbpx
Logo en branding | Bubbly baby spa oudenaarde

Brandstory Bubbly

Yana start als 1 van de eerst in regio Oudenaarde een baby spa. Als jonge mama beseft ze maar al te goed dat de tijd zo snel gaat en dat je moet genieten van de tijd met je kleintje. Bij Bubbly kan je genieten van een zalig en uniek moment tussen jou en jouw baby.

Wat kan je verwachten? Dankzij hydrotherapie kan jouw baby volledig autonoom bewegen in het warme water door middel van een drijfring. Dit wordt gevolgd door een babymassage, meer specifiek de Shantala babymassage, die inwerkt op de zintuigen en doorbloeding. De voordelen zijn eindeloos: je stimuleert niet alleen de groei van je baby, maar je helpt je kind ook bij klachten zoals reflux, krampjes, constipatie en onrustig slapen..

Uniek in de regio is dat Bubbly 3 badjes heeft.

Samen met je vriendinnen, zussen, nichten bevallen? Of tweelingen?
Dan kunnen jullie zeker bij Bubbly terecht, samen in een badje of toch liever apart? De keuze is aan jullie.
 

Het logo van Bubbly mocht een speelse twist hebben (de bubbeltjes), maar niet kinderlijk zijn. We hebben dan ook voor zachte natuurlijke kleuren gekozen.

Logo kleurenpalet

e
e
e
e
e
e

Wat zegt Yana?

An-Sofie maakte voor mij de “Kickstart you Instagram-guide”en dit is écht top!

Echt een megagoed concept! Superhandig voor instagram-beginners zoals mij! Heeeeel duidelijk uitgelegd door middel van foto’s, voorbeelden, tips en tricks. Zo weet ik tenminste hoe ik meteen mijn Instagram met een volledige huisstijl kan lanceren en onderhouden. Ja, echt een aanrader!

Kickstart your Instagram

Kickstart your Instagram | Bubbly baby spa