fbpx

Wie ben ik?

Meet the designer- An-Sofie | AS buro Oudenaarde

Van droom tot passie

 

Mijn grootste droom als grafisch vormgever was altijd om ooit een eigen grafisch bureau te hebben. En sinds 2018 is dat het geval!
Met AS buro wil ik ondernemers helpen hun bedrijf te laten groeien door hun merk te visualiseren en zo droomklanten aan te trekken.

Wat ik het liefste ontwerp?
Al sinds mijn studies Grafisch Ontwerp had ik een voorliefde voor logo’s en branding. Ik heb me daar dan ook in gespecialiseerd en volg nu nog altijd alle nieuwste ontwikkelingen op dat vlak. Om mijn skills nog beter te kunnen toepassen, blijf ik bijleren over branding en merkstrategie.

En als ik niet aan het ontwerpen ben?
Dan vind je me in de zomer buiten in de zon met een heerlijke feelgoodroman. Als het binnen te doen is, installeer ik me graag in de zetel om mijn favoriete serie van het moment te bingen. Mijn huidige crushes zijn Bones en The Bold Type.

Meer weten?

 

Dit doe ik voor jouw bedrijf

Een logo en branding ontwerpen is op zich heel simpel. Maar wil je een echte meerwaarde? Dan heb je een professionele look nodig die 100% bij jou en je bedrijf past.
Ik help je jouw merkidentiteit te ontwerpen en je verhaal vorm te geven.

Droomklanten aantrekken via sociale media?

Dat kan met een samenhangende feed in de stijl van jouw bedrijf. Ik zet je op weg met het Kickstart Your Instagram pakket.

Maar vergeet ook je online homebase niet: je website. Zet bezoekers om in klanten met een functionele, SEO-proof website in jouw huisstijl.

Krijg je al goesting om aan de slag te gaan en je branding aan te pakken?

Ontdek het verhaal achter AS buro

Love letters from clients

Marie Vanhoof | Fotografie Marie

"An-Sofie zorgde voor een rebranding van mijn bedrijf. Een nieuw logo, met bijhorende branding kleuren. Merci An-Sofie, voor je eindeloze geduld (ik was niet altijd even gemakkelijk 😉 ) en creativiteit. Dankzij jou heb ik een prachtig logo, en straat mijn bedrijf nu professionaliteit en vertrouwen uit! Het was oprecht een heel fijne samenwerking."

Yana Van Puyvelde | Bubbly baby spa

"An-Sofie maakte voor mij de “Kickstart you Instagram-guide”en dit is écht top!
Echt een megagoed concept! Superhandig voor instagram-beginners zoals mij! Heeeeel duidelijk uitgelegd door middel van foto’s, voorbeelden, tips en tricks. Zo weet ik tenminste hoe ik meteen mijn Instagram met een volledige huisstijl kan lanceren en onderhouden. Ja, echt een aanrader! Ondertussen heeft ze ook al mijn logo ontworpen en is ze bezig aan mijn site + webshop!!"

Maaike Clarysse | TNT - Tekst en taal

“Heel leuk om te zien hoe je mijn wensen hebt kunnen vertalen in een website die perfect weergeeft wie ik ben en hoe ik naar klanten toe wil overkomen. De duidelijke communicatie tijdens het ganse proces en de tutorial achteraf vond ik ook een grote meerwaarde! Merci!”

Femke Maryns | FM personal coaching

"Ik kan AS buro enkel maar aanraden. Superlief, luistert heel goed naar wat je wil, geeft zelf super leuke ideeën én alles is tot in de puntjes verzorgd."

Marjolein Van Dorpe | Ramoon

"An-Sofie realiseerde al enkele projecten voor ons, telkens in een andere branding/ stijl. Het resultaat van de uitdagingen wist ze steeds boven verwachtingen te realiseren. Van een luxe uitstraling tot heel stoer en puur met een vleugje van haar eigen stijl in verwerkt."

Sarah Torfs | Tolivas

“An-Sofie hielp mij met mijn ontwerp voor instagram. Ze leverde prachtig werk af. Ze luistert op voorhand naar jouw verhaal en ontwerpt op basis hiervan een professionele en (in mijn geval) toch speelse lay-out. Heel tevreden!

In de media

Bossy

Magazine - okt. 2021

In de 7de editie mocht ik verschijnen als Woman to Watch. Dit is een samenwerking tussen Dorien (Bossy) en fotografe Nouchka (Bynouchka). Benieuwd naar mijn verhaal? Bestel dit super fijne magazine in de webshop