Wie ben ik?

Meet the designer- An-Sofie | AS buro Oudenaarde

Van droom tot passie

 Mijn grootste droom als grafisch vormgever was altijd om ooit een eigen grafisch bureau te hebben. En sinds 2018 is dat het geval!
Met AS buro wil ik ondernemers helpen hun bedrijf te laten groeien door hun merk te visualiseren en zo droomklanten aan te trekken.

Wat ik het liefste ontwerp?
Al sinds mijn studies Grafisch Ontwerp had ik een voorliefde voor logo’s en branding. Ik heb me daar dan ook in gespecialiseerd en volg nu nog altijd alle nieuwste ontwikkelingen op dat vlak. Om mijn skills nog beter te kunnen toepassen, blijf ik bijleren over branding en merkstrategie.

En als ik niet aan het ontwerpen ben?
Dan vind je me in de zomer buiten in de zon met een heerlijke feelgoodroman. Als het binnen te doen is, installeer ik me graag in de zetel om mijn favoriete serie van het moment te bingen. Mijn huidige crushes zijn Bones en The Bold Type.

Meer weten?

 

Dit doe ik voor jouw bedrijf

Een logo en branding ontwerpen is op zich heel simpel. Maar wil je een echte meerwaarde? Dan heb je een professionele look nodig die 100% bij jou en je bedrijf past.
Ik help je jouw merkidentiteit te ontwerpen en je verhaal vorm te geven.

Droomklanten aantrekken via sociale media?

Dat kan met een samenhangende feed in de stijl van jouw bedrijf. Ik zet je op weg met het Kickstart Your Instagram pakket.

Maar vergeet ook je online homebase niet: je website. Zet bezoekers om in klanten met een functionele, SEO-proof website in jouw huisstijl.

Krijg je al goesting om aan de slag te gaan en je branding aan te pakken?

Deze ondernemers gingen je voor

love letters from clients

Shana - Cocoomade

An-Sofie en ik werken al een tijdje samen. Ik was voor Cocoomade op zoek naar een nieuwe branding en ging bij An-Sofie aankloppen. Ze wist mijn wensen en gevoel perfect over te brengen naar een passend logo voor Cocoomade. Ze leverde prachtig werk af. Zeer tevreden klant hier!

© Picture by stories by josan

Annouk - Hermosa

Beeldschoon, in het Spaans Hermosa. 
Zes jaar geleden werd dit de naam van mijn zaak. Nu zes jaar later, kwam ik iemand tegen die ervan overtuigd was om het woord nog meer kracht bij te staan. Ze maakten voor mij een gouden bijbel. Een nieuwe branding!

Kleuren die rust en warmte uitstralen. Leather en linnen zijn hierbij toonaangevend. En een flamenco waaiertje dat ons doet dromen van het zuiden.

Lieve An-Sofie, bedankt! Om te luisteren naar mijn zes jaar in een notendop, waar ik de inspiratie vond voor hermosa en zoveel meer. Dit is alles wat ik wou! 

© Picture by roland_pipeleers

Sara - Tolivas

An-Sofie hielp mij met mijn ontwerp voor instagram. Ze leverde prachtig werk af. Ze luistert op voorhand naar jouw verhaal en ontwerpt op basis hiervan een professionele en (in mijn geval) toch speelse lay-out. Heel tevreden!

© Picture by lieselotengelenfotografie

Yana - Bubbly baby spa

An-Sofie maakte voor mij de “Kickstart you Instagram-guide”en dit is écht top!
Echt een megagoed concept! Superhandig voor instagram-beginners zoals mij! Heeeeel duidelijk uitgelegd door middel van foto’s, voorbeelden, tips en tricks. Zo weet ik tenminste hoe ik meteen mijn Instagram met een volledige huisstijl kan lanceren en onderhouden. Ja, echt een aanrader !
Ondertussen heeft ze ook al mijn logo ontworpen en is ze bezig aan mijn site + webshop!!

 

Maaike - Tekst en taal

“Heel leuk om te zien hoe je mijn wensen hebt kunnen vertalen in een website die perfect weergeeft wie ik ben en hoe ik naar klanten toe wil overkomen. De duidelijke communicatie tijdens het ganse proces en de tutorial achteraf vond ik ook een grote meerwaarde! Merci!”

 

Ellen - The time hub

An-Sofie maakte voor mij de perfecte branding kleuren voor mijn 3 verschillende initiatieven. Ik was super enthousiast en ben er meteen mee aan de slag gegaan en wauw! Mijn website, stories & posts hebben meteen een zeer professionele uitstraling gekregen. Ze heeft perfect begrepen wat ik nodig had. Eindelijk heb ik het gevoel alsof mijn branding helemaal op punt staat!

 

© Picture by Soulstudio_Christine

In de media

Magazine

Bossy

Okt. 2021

 

In de 7de editie van Bossy mocht ik verschijnen als Woman to Watch. De samenwerking tussen Dorien (Bossy) en fotografe Nouchka (bynouchka). Benieuwd naar mijn verhaal? Bestel dan zeker het magazine via wearebossy.be