fbpx

Nieuwe projecten kunnen starten vanaf eind augustus 2021 · Verlof van 19 juli 2021 – 8 augustus 2021

Wie ben ik?

Hi, ik ben An-Sofie! Geboren en getogen hier in Oudenaarde en nu sinds 2018, één van de vele ondernemers in Oudenaarde. Zo ga ik graag in het weekend gaan eten met mijn vriendinnen, al is dat de laatste tijd vervangen door de ‘Corona-wandeling’. Een gewoonte die misschien wel een blijvertje is. Daarnaast ben je me helemaal kwijt wanneer ik een boek aan het lezen ben. Mijn favorieten zijn toch wel die heerlijke zomerse romans! De zomer en de winter zijn mijn favoriete seizoenen. Zo zeg ik zeker geen neen tegen een skivakantie, maar zit ik in de zomer ook graag met mijn snoet in de zon. 

Grafisch ontwerp in Oudenaarde - Logo huisstijl webite en Instagram - Geboortekaartjes op maat

En wat kan ik betekenen voor jou en je bedrijf?

Je kan me inschakelen wanneer je een professionele look wilt geven aan je bedrijf die bij JOU past! Een logo en huisstijl ontwerpen is allemaal zeer simpel, maar het belangrijkste is dat dit bij jouw verhaal en bedrijf past. Anders geeft het geen enkele meerwaarde

 

Ik help je ook met je Social media om te zetten naar een professionele media dat volgers aantrekt. Ik zet jou op weg dankzij de Kickstart your Instagram, waardoor je een hele visie hebt om klanten aan te spreken.

 

En als laatste kan je ook bij mij terecht voor een website op maat van jouw bedrijf. Het is belangrijk dat je website bezoekers omzet naar klanten.

 

Krijg je al spontaan het gevoel dat je wilt samenwerken?
Stuur me een mailtje en we gaan aan de slag!

Ontdek het verhaal achter AS buro

Love letters from clients

“An-Sofie realiseerde al enkele projecten voor ons, telkens in een andere branding/ stijl. Het resultaat van de uitdagingen wist ze steeds boven verwachtingen te realiseren. Van een luxe uitstraling tot heel stoer en puur met een vleugje van haar eigen stijl in verwerkt.”

Marjolein Van Dorpe | Ramoon

“Ik kan AS buro enkel maar aanraden. Superlief, luistert heel goed naar wat je wil, geeft zelf super leuke ideeën én alles is tot in de puntjes verzorgd.”

Femke Maryns | FM personal Coaching

“Professionele manier van werken, luistert echt naar wat je wenst, neemt tijd voor je! zeer goeie prijs/kwaliteitsverhouding”

Valerie Cogghe | Diëtiste Cogghe

“Heel snelle service en een vlotte communicatie (zelfs in Corona-tijden) bij het ontwerpen van ons geboortekaartje. Je luisterend oor en deskundig advies zorgden ervoor dat we een geboortekaartje kregen naar wens. We kregen er dan ook al heel wat mooie reacties over. An-Sofie zorgt voor een persoonlijke aanpak en doet haar werk met veel passie en gedrevenheid! Dank je wel!!”

Ann & Frederik | Mama & papa van Emile

“Hey An-Sofie!
Dank je wel voor de zeer mooie kaartjes, we zijn er echt in de wolken mee!!”

Laurien & Geert-jan | Mama en papa van Alice

“Goeiemorgen An-Sofie!
Bedankt voor het cadeautje van Ceriel en nogmaals bedankt voor het mooie ontwerp! We hebben al veel reacties gehad op het mooie kaartje! Das altijd leuk!!”

Stefanie en Bart | Mama en papa van Ceriel